Seniorplein
Image default
Aanbiedingen

Alle soorten kweeklampen vind u hier!

In ons assortiment vind u verschillende soorten kweeklampen zoals u hieronder ziet. Naast dezze technische verdeling kunt u de lampen per toepassing vinden in onze webshop. De meest gekochte lampen zijn combilampen. Deze zijn geschikt voor de groei en bloei van planten. Daarnaast vind u ook een paar speciale lampen in ons aanbod. Bijvoorbeeld een lamp om stekken of moederplanten te laten groeien.

 

LED kweeklampen

Dit zijn de meest zuinige kweeklampen. Omdat led steeds populairder wordt in de tuinbouw bieden wij een ruim assortiment kweeklampen aan met deze techniek. Daarnaast gaan led lampen ook langer mee dan de traditionele kweeklampen. Een andere voordeel is de lage warmte afgift. Deze led verlichting wordt nauwelijks warm waardoor u de lamp dichter op de plant kunt hangen.

 

HPS kweeklampen

De  meeste gebruikte kweeklampen zijn nog steeds de traditionele HPS kweeklampen. Door het hoge wattage staan deze lampen garant voor een hoge opbrengst. Het hoge stroomverbruik en de hogere warmte afgift zijn wel een nadeel van HPS lampen. Daarnaast heeft u hierbij accessoires nodig. Een ballast om de lamp aan te sluiten en een reflector om het licht te verspreiden.

 

Inductie kweeklampen

Inductie lampen worden veel gebruikt omdat deze gezonder licht voor de planten bevatten. Qua stroomverbruik en lichtopbrengst zitten de inductie lampen tussen LED en HPS in. Een ideale keus als u een kleine kweektent heeft bijvoorbeeld.

 

Bezoek nu onze webshop en bekijk ons uitgebreide assortiment op Kweekverlichting.nl!

Voor meer info : http://kweekverlichting.nl/