Category Archives: Adverteren

Verschillende soorten printers

      Reacties uitgeschakeld voor Verschillende soorten printers
Seniorplein

Je hebt verschillende soorten printers, zoals een tht printer. Als we het hebben over thermo transfer dan vraag je je misschien wel af wat dit betekent. Een thermo transfer is een manier van printen die de laatste jaren veel wordt gebruikt. Je kunt bij thermo tranfserprinters onderscheid maken in twee verschillende printers. Je hebt namelijk een flat head en een… Read more »

Welke vazen zijn geschikt voor welke bloemen?

      Reacties uitgeschakeld voor Welke vazen zijn geschikt voor welke bloemen?

Bloemen zijn er in alle soorten en maten, maar dat geld ook voor vazen. Hoe weet je welke bloemen bij welke vaas passen? Bij bloemisten zien de opgemaakte stukjes er altijd zo mooi uit en passen altijd perfect bij de vaas waar ze in zitten. Is hier een bepaald advies voor of gaat het op gevoel? Dit is een vraag… Read more »

Engels leren op een efficiënte manier bij een taaltraining expert

      Reacties uitgeschakeld voor Engels leren op een efficiënte manier bij een taaltraining expert
Seniorplein

Taalcursus Engels, that is very easy! De Nederlandse taal is voor ons erg gemakkelijk, maar wanneer we een andere taal moeten spreken kan dat nog wel eens lastig zijn. Door werk, vakantie of vrienden zullen we toch wel eens een andere taal moeten spreken. Het is dan wel erg fijn als dit gewoon kan. Meestal wordt er dan gecommuniceerd in… Read more »

Whisky stenen combineren met whiskey glazen.

      Reacties uitgeschakeld voor Whisky stenen combineren met whiskey glazen.
Seniorplein

Een echte liefhebber van whisky drinkt zijn favoriete drankje op twee manieren. Dit kan gewoon op kamertemperatuur zijn of koud “on the rocks”. Dit “on the rocks” kan je nu heel letterlijk nemen met whisky stenen. De whisky stenen worden gemaakt van lavastenen en kunnen in de vriezer gelegd worden. Na een paar uur is de kou van de vriezer… Read more »