Category Archives: Auto

Kies voor een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen

      Reacties uitgeschakeld voor Kies voor een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen

Als ondernemer die eigen vervoer nodig heeft kun je ook een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen. In veel gevallen kan dit zelfs gunstiger uitpakken dan het zelf kopen van de bedrijfswagen. De juiste bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen Als je een bedrijfswagen wilt leasen kun je een keuze maken uit diverse aanbieders. Kijk en vergelijk de aanbieders zodat je altijd de… Read more »

Een betrouwbare en ruime bus leasen

      Reacties uitgeschakeld voor Een betrouwbare en ruime bus leasen

Bedrijven die een bus willen gaan leasen doen er goed aan om eerst te bepalen wat voor soort bus er nodig is. Welke eisen worden er aan een bus gesteld en voor welk doeleinde moet de bus worden ingezet. Dit zorgt er al voor dat een deel van de lease bussen afvalt omdat deze niet voldoen aan de criteria. Vervolgens… Read more »

Uw auto verkopen doet u bij Autobedrijf Bovak Breda

      Reacties uitgeschakeld voor Uw auto verkopen doet u bij Autobedrijf Bovak Breda

Wilt u uw auto gaan verkopen in Breda? Daarvoor bent u bij Autobedrijf Bovak aan het juiste adres. Op onze website kunt u een formulier invullen, waarin u aangeeft uw auto te willen verkopen aan Autobedrijf Bovak. Wij zullen u dan een prijsindicatie geven van wat wij denken dat uw auto waard is. Maar om uw auto te verkopen aan… Read more »

Alles wat je moet weten over een hybride 2.0 opleiding

      Reacties uitgeschakeld voor Alles wat je moet weten over een hybride 2.0 opleiding

De laatste jaren hebben veel garagehouders last gehad van tegenvallende omzet. Sinds 2012 daalde de omzet van garagebedrijven, die het voornamelijk van gespecialiseerde reparaties moesten hebben, bijna voortdurend. Onder andere de opkomst van de hybride- en elektrische auto’s zorgden ervoor dat het voor veel garagehouders lastig was hun hoofd boven water te houden. Tegenwoordig worden de werkplaatsen weer drukker bezocht…. Read more »

Jouw rijbewijs op een veilige manier halen in Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Jouw rijbewijs op een veilige manier halen in Amsterdam

Veiligheid staat ook bij het halen van jouw rijbewijs centraal. Maar ook de andere wegen in Nederland worden alsmaar drukker. Daarom vind jij het wellicht prettig om op jouw eigen tempo rijlessen te volgen en aansluitend praktijkexamen te doen. Bij Verkeersschool Trilling kan dat. Je stelt zelf jouw theorie- en praktijkdeel samen waardoor jij je eigen tempo bepaald. Hier krijg… Read more »

Met een onderhoudsbeurt van een auto garage in Terneuzen gaat u veilig de weg op

      Reacties uitgeschakeld voor Met een onderhoudsbeurt van een auto garage in Terneuzen gaat u veilig de weg op

Voor een onderhoudsbeurt in Zeeland, gaat u het beste naar een auto garage in Terneuzen. Om ervoor te zorgen dat uw auto goed blijft functioneren en vooral veilig is om in te rijden, is het aan te raden om uw auto regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Bij Rida Groep, een auto garage in Terneuzen, kunt u terecht voor verschillende soorten… Read more »

Occasions van ieder automerk bij garage in de buurt van Venlo

      Reacties uitgeschakeld voor Occasions van ieder automerk bij garage in de buurt van Venlo

Wilt u een nieuwe auto kopen, maar heeft u eigenlijk nog geen idee over het merk of model dat u wilt aanschaffen? Uw ideale auto vindt u eenvoudig dankzij het keuzesysteem van Auto Lenders. Online voert u gegevens zoals merk, model, bouwjaar, transmissie, kilometerstand, prijs en brandstof in. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van de occasions die… Read more »

Auto inkoop, montage en demontage laat u over aan specialist dichtbij Rotterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Auto inkoop, montage en demontage laat u over aan specialist dichtbij Rotterdam

Wilt u een auto met schade verkopen aan een specialist die bezig is met de inkoop van voertuigen in de buurt van Rotterdam? Dan kunt u uitstekend terecht bij Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat… Read more »

Laat autoschade aan de auto repareren door een vakman in Heerlen

      Reacties uitgeschakeld voor Laat autoschade aan de auto repareren door een vakman in Heerlen

Komt u er na de eerste koude vorst achter dat de accu het heeft begeven? Een platte pand gereden? Of heeft u autoschade opgelopen in Heerlen aan het exterieur van uw auto? Of is de bekleding van uw auto stuk gegaan door slijtage of door het vervoeren van spullen? Bij WellColl Groep bent u aan juiste adres voor alle soort… Read more »

Chiptuning voor uw BMW is volledig legaal

      Reacties uitgeschakeld voor Chiptuning voor uw BMW is volledig legaal

Uw motor verbeteren kan volledig legaal gedaan worden. Maar hoe? Op de website van Chip Performance berekent u eenvoudig wat chiptuning kan doen voor uw BMW. U selecteert het model waar u in rijdt, en dit handige tooltje geeft aan hoeveel prestatiewinst er voor dit specifieke model geboekt kan worden. Deze prestatiewinst wordt weergegeven in PK en koppel. PK geeft… Read more »