Category Archives: Auto

Rijschool in Delft met luxueuze auto’s

      Reacties uitgeschakeld voor Rijschool in Delft met luxueuze auto’s
Seniorplein

Rijschool in Delft met luxueuze auto’s Iedereen wil wel rijden in dikke vette wagens. Alleen is het voor velen niets meer dan een droom. Dit hoeft geen droom te blijven en kan worden omgezet naar werkelijkheid. Bovendien is dit niet eenmalig. Bij Rijschool in Delft kan je je rijlessen gewoon volgen in een Range Rover. Dit hoor je ook niet… Read more »

Kies voor een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen

      Reacties uitgeschakeld voor Kies voor een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen
Seniorplein

Als ondernemer die eigen vervoer nodig heeft kun je ook een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen. In veel gevallen kan dit zelfs gunstiger uitpakken dan het zelf kopen van de bedrijfswagen. De juiste bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen Als je een bedrijfswagen wilt leasen kun je een keuze maken uit diverse aanbieders. Kijk en vergelijk de aanbieders zodat je altijd de… Read more »

Een betrouwbare en ruime bus leasen

      Reacties uitgeschakeld voor Een betrouwbare en ruime bus leasen
Seniorplein

Bedrijven die een bus willen gaan leasen doen er goed aan om eerst te bepalen wat voor soort bus er nodig is. Welke eisen worden er aan een bus gesteld en voor welk doeleinde moet de bus worden ingezet. Dit zorgt er al voor dat een deel van de lease bussen afvalt omdat deze niet voldoen aan de criteria. Vervolgens… Read more »

Uw auto verkopen doet u bij Autobedrijf Bovak Breda

      Reacties uitgeschakeld voor Uw auto verkopen doet u bij Autobedrijf Bovak Breda
Seniorplein

Wilt u uw auto gaan verkopen in Breda? Daarvoor bent u bij Autobedrijf Bovak aan het juiste adres. Op onze website kunt u een formulier invullen, waarin u aangeeft uw auto te willen verkopen aan Autobedrijf Bovak. Wij zullen u dan een prijsindicatie geven van wat wij denken dat uw auto waard is. Maar om uw auto te verkopen aan… Read more »

Auto kopen, niet nieuw maar tweedehands, oftewel een occasion

      Reacties uitgeschakeld voor Auto kopen, niet nieuw maar tweedehands, oftewel een occasion
Seniorplein

Tweedehands auto kopen? Ook wel occasions genoemd Je hebt vervoer nodig en wilt graag een auto hebben. Dit is een uitgave waar je lang over nadenkt voordat je je juiste beslissing genomen hebt, want het is een grote uitgave. Eerst ga je nadenken waar je de auto voor gebruiken moet en wat je te besteden budget is. Wanneer je een… Read more »

Het nieuw leasen met private lease

      Reacties uitgeschakeld voor Het nieuw leasen met private lease
Seniorplein

Als je een Renault trafic leasen gaat, dan wil je natuurlijk weten hoe dat allemaal in z’n werk gaat. Tegenwoordig heb je ook private lease, dus het is altijd handig om je daar iets meer in te verdiepen. Daarom vind je hier wat meer informatie over private lease. Private lease is redelijk nieuw in de wereld van auto’s kopen. Je… Read more »

Citroën Berlingo leasen niet alleen voor ondernemers

      Reacties uitgeschakeld voor Citroën Berlingo leasen niet alleen voor ondernemers
Seniorplein

Een auto leasen voor privé gebruik is hip. Was vroeger een leaseauto voor mensen die bij grote bedrijven werkten, tegenwoordig kun je bij de meeste autodealers ook kiezen voor een leasecontract in plaats van een auto te kopen. Voor de ondernemer is dit een geweldige ontwikkeling geweest. Zo kan een schilder een Citroën Berlingo leasen, heeft hij een flexibel in… Read more »

Volkswagen Caddy leasen: de voordelen op een rijtje

      Reacties uitgeschakeld voor Volkswagen Caddy leasen: de voordelen op een rijtje
Seniorplein

Voor veel professionals is een bestelwagen onmisbaar. Veel bezorgers en klusjesmannen zijn met hun werkzaamheden afhankelijk van een bestelwagen. Zo is de Volkswagen Caddy een geliefd model, ruim, betrouwbaar en degelijk. Als je dit voertuig professioneel gebruikt, is het natuurlijk van belang dat de auto genoeg comfort en veiligheid biedt, zodat je het werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Je… Read more »

Lees je in op het gebied van de lease contracten en opties

      Reacties uitgeschakeld voor Lees je in op het gebied van de lease contracten en opties
Seniorplein

Ben je van plan om een lease contract af te sluiten maar wil je eerst weten wat het allemaal inhoudt? Dan kun je het beste eerst het internet raadplegen voor meer informatie over de voordelen van leasen. Voor meer informatie over de voorwaarden, plichten en rechten die je als leaser hebt kun je eventueel ook een lease maatschappij bellen of… Read more »

Goedkoop een auto leasen kan tegenwoordig bij vele lease maatschappijen

      Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop een auto leasen kan tegenwoordig bij vele lease maatschappijen
Seniorplein

Leasen wordt tegenwoordig heel veel gedaan. Door werknemers via werkgevers of via lease maatschappijen. Door de onderlinge concurrentiedruk zakken de prijzen voor bepaalde lease deals bij bepaalde lease maatschappijen. Goedkoop auto leasen is dus zeer goed mogelijk; bekijk op het internet de pagina’s van diverse lease maatschappijen om erachter te komen wat voor een lease deals en pakketten ze aanbieden…. Read more »