Auto inkoop, montage en demontage laat u over aan specialist dichtbij Rotterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Auto inkoop, montage en demontage laat u over aan specialist dichtbij Rotterdam

Wilt u een auto met schade verkopen aan een specialist die bezig is met de inkoop van voertuigen in de buurt van Rotterdam? Dan kunt u uitstekend terecht bij Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw voertuig met schade voor meer dan 95 procent kan worden gerecycled? Daarnaast beschikt deze specialist over een ruim magazijn met auto-onderdelen van diverse bekende merken. U kunt bij dit bedrijf nabij Rotterdam dus niet alleen terecht voor het verkopen van uw auto maar ook voor de inkoop van tweedehands onderdelen.

Naast auto inkoop ook de verkoop van auto-onderdelen bij de specialist nabij Rotterdam

Twijfelt u over de APK van uw auto? En denkt u dat uw auto hier niet doorheen komt? En u bent op zoek naar een bedrijf dat zich bezighoudt met de inkoop van auto’s in Rotterdam. Dan kunt u uitstekend terecht bij Autosloperij De Zaag. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op. Vervolgens worden de gekochte auto-onderdelen bezorgt met de eigen bezorgservice van dit bedrijf, PostNL of transportbedrijf Parts-Express. Dit is afhankelijk van de onderdelen die u koopt.

Zo gaat een specialist te werk bij de auto inkoop nabij Rotterdam

Is uw auto kapot? Omdat u schade heeft gemaakt? Dan gaat u naar een inkoop van schadeauto’s. Dan kiest u toch ook voor een specialist als Autosloperij de Zaag nabij Rotterdam? Zij houden zich bezig met de inkoop van diverse auto’s met schade. Wanneer ze schadeauto inkopen, halen ze deze op en worden alle gegevens vastgelegd in ons databasesysteem. Hierbij moet u denken aan gegevens als: het bouwjaar, carrosserienummer, kilometerstand en nog veel meer. Op die manier weten ze precies welke auto’s en auto-onderdelen op voorraad zijn. Vervolgens worden de auto-onderdelen die bruikbaar zijn doorverkocht aan geïnteresseerden. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen in onze online voorraad.

Voor meer info :