Een kras op je auto? Meldschade

      Reacties uitgeschakeld voor Een kras op je auto? Meldschade

Niemand zit te wachten op een kras in de autolak. Maar als het dan toch gebeurt, dan wil je hier van af. Meldschade is gespecialiseerd in auto krassen verwijderen. Laat krassen aan je auto repareren door Meldschade Online. Snel en zonder gedoe!

Het valt niet te ontkennen: het wordt alsmaar drukker op de Nederlandse snelwegen. Hierdoor neemt de kans op auto krassen toe. En als het niet op de weg gebeurt, dan is een parkeerplaats vaak de plek waar dit soort schade wordt opgelopen. 

Zelf doen? Of laten doen?

Gaat het om kleine krasjes in de autolak, dan kun je dit vaak zelf oplossen door de krassen te polijsten of te waxen. Dit soort krasjes ontstaan vaak zonder dat je het doorhebt, maar een wasstraat of dagelijks gebruik van de auto geeft op den duur altijd lakschade. Wil je weten hoe je dit doort kleine krasjes oplost? Of wat je moet doen bij grotere krassen? Kijk op de website van Meldschade voor advies.

Hoe lakschade melden bij Meldschade?

Wanneer er wel sprake is van lakschade, dan wordt dit hersteld middels spot-repair. Deze geavanceerde techniek zorgt ervoor dat de herstelwerkzaamheden zich concentreren op het beschadigde deel van de auto. Je kunt de auto brengen naar een van onze repaircenters, maar met onze uitgebreide service kunnen we ook de auto bij je ophalen.  Dat is het gemak van Meldschade.

Zo werkt kleine autoschade repareren bij Meldschade Online:

  1. Maak meerdere foto’s van de auto kras
  2. Verstuur je foto’s met Whatsapp naar 06-36 015 015. Online schade melden via onze website kan ook.
  3. Ontvang een duidelijke offerte
  4. Ga je akkoord? Rijd je auto naar een van onze servicecenters of laat de auto ophalen. Wij regelen desnoods vervangend vervoer.
  5. Binnen de afgesproken tijd heb jij je auto weer terug. Simpel!

Wat zijn ca. de kosten van kleine autoschade (spotrepair)?

Het laten repareren van kleine autoschade als deukjes, krasjes en putjes kosten ca. 200 – 300 euro wanneer je het bij een professioneel schadebedrijf als Meldschade Online. Deze professionele schadehersteller beschikt over het modernste apparatuur om kleine autoschades onzichtbaar weg te werken. Laat voortaan autoschade repareren zonder gedoe en zonder dat het jou tijd kost. Meldsschade Online haalt jouw auto voor de deur op en regelt vervangend vervoer als je dat wilt. Nadat de auto weer volledig gerepareerd is, wordt deze op het afgesproken moment netjes bij je afgeleverd.

Laat autoschade repareren door Meldschade Online

Autoschadebedrijf Meldschade Online is gespecialiseerd in kleine autoschades. Niet alleen lossen ze de schade voordelig en onzichtbaar op, maar met hun haal- en brengservice hoef je zelfs de deur niet meer uit om je auto naar het service repair center te brengen. En omdat Meldschade landelijke dekking heeft, wordt de auto direct voor de deur opgehaald en zo snel mogelijk weer afgeleverd. Is vervangend vervoer nodig? Dan wordt dit ook direct geregeld. Trouwens, het melden van autoschade bij Meldschade is ook heel eenvoudig, want als je schade hebt, maak je enkele foto’s, verstuurt deze met WhatsApp en ontvang je direct een offerte online. Weten hoe meldschade werkt? Kijk dan op de website van Meldschade Online.

Voor meer info : https://meldschade.online/auto-krassen-verwijderen-zelf-doen-of-laten-doen/