Bij hét garagebedrijf nabij Venlo krijgt u uitmuntende service bij reparatie van occasions

      Reacties uitgeschakeld voor Bij hét garagebedrijf nabij Venlo krijgt u uitmuntende service bij reparatie van occasions

Is uw auto aan reparaties toe en moet u in de tussentijd wel een auto hebben? Auto Lenders regelt voor u gewoon een leenauto. Wilt u naar een bestemming in de buurt van de garage in Venray? Dan is het ook mogelijk om een fiets te lenen. De uitgelezen kans om de omgeving van Venray te verkennen op de fiets. Ziet u geen mogelijkheid om naar de garage te komen, maar is uw auto wel toe aan reparatie? Geen probleem. De monteurs komen de auto bij u thuis of op het werk halen en na reparatie terugbrengen. Uiteraard beschikt u ook over de mogelijkheid om in de showroom te wachten en een kijkje te nemen tussen alle occasions in de buurt van Venlo.

Selecteer de occasions op merk en model en kom langs bij de garage in de buurt van Venlo

Vul online gegevens in als merk, bouwjaar, model, transmissie, kilometerstand, prijs en brandstof in, en Auto Lenders vindt voor u de perfecte auto dankzij dit eenvoudige keuzesysteem. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van de occasions die aan uw eisen voldoen. Altijd al in een Audi willen rijden? Of een specifiek model van Toyota of Volkswagen gewild? Wacht niet langer en ga op zoek naar uw ideale auto. Heeft tussen alle occasions in de buurt van Venlo nog niet de auto gevonden waar u naar op zoek bent? Laat het een van de medewerkers weten en u rijdt binnen no time in uw favoriete auto. Men is erkend dealer van Kia en Suzuki.

Onderhoud aan occasions in de garage in de omgeving van Venlo

Moet uw auto naar de garage voor de jaarlijkse Apk-keuring? Bij Auto Lenders wordt u geholpen met Apk-keuringen, airco service, schadeherstel, carprof mobilteitspas en ruitreparatie. In de grote en moderne werkplaats wordt uitsluitend met A-merk onderdelen gewerkt zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u maar liefst 24 maanden garantie op arbeidsloon en onderdelen wat erg uniek is in de automobielbranche. Naast de standaard service op occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo biedt het bedrijf drie aanvullende garantie- en servicepakketten. U heeft keuze uit een pakket met of zonder grote of kleine onderhoudsbeurt en 6 of 3 maanden BOVAG-garantie.