Vergroot uw kennis over Wajong banen en de doelgroep van de participatiewet

      Reacties uitgeschakeld voor Vergroot uw kennis over Wajong banen en de doelgroep van de participatiewet

Weet u al veel over Wajong banen en de doelgroep van de participatiewet? Deze kennis kan namelijk veel voor uw bedrijf betekenen. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap die vanuit de wet arbeidsondersteuning op zoek zijn naar werk. Het zijn mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicepunt West-Brabant.

Hoe u als ondernemer uw voordeel doet met de doelgroep van de participatiewet

U kunt de doelgroep van de participatiewet eigenlijk in drie verschillende groepen verdelen. Zo zijn de eerste groep jongeren met een handicap die aan het werk willen en vanuit de Wajong op zoek zijn naar banen. Het kunnen ook mensen zijn die nu in de bijstand zitten en die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De laatste groep bestaat uit mensen die in aanmerking komen voor sociale werkvoorziening. Ondanks de afstand tot de arbeidsmarkt willen deze mensen graag werken en dat schept trouw richting uw organisatie. En door WerkgeversServicepunt West-Brabant in te schakelen heeft u snel uw posities gevuld en maakt u gebruik van de financiële voordelen die deze banen u opleveren. Zo krijgt u ook snel zicht op de talenten en mogelijkheden van mensen.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

Ziet u het wel zitten om jongeren met een handicap in te zetten op Wajong banen? Dan weet u waarschijnlijk wel wat dit voor uw bedrijf oplevert. U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.