Seniorplein
Image default
Beauty en verzorging

Hulp om mijn libido te verhogen

Ik ben nu toch al zo’n 19 jaar met dezelfde vrouw, en we hebben het volgens mij zeer goed samen. Maar ik las een paar weken geleden per ongeluk een van haar e-mail naar een goede vriendin die ze al vele jaren kent.

Daarin vertelde ze dat ze de laatste tijd toch behoorlijk teleurgesteld was in ons liefdesleven en dat ze meerdere malen haar hoogpunt gefaket heeft om mij niet teleur te stellen. Hier ben ik toch van geschrokken en ben een beetje gaan lezen op internet. Ik las dat vrouwen  van rond de veertig een verhoogd libido krijgen terwijl dit bij mannen rond de 50 juist wat af neemt. Ik ben 51 en zij is 9 jaar jonger.

Dus dat lijkt wel te kloppen. Maar wat kan ik doen om mijn libido te verhogen? Ik hou van haar en wil haar niet teleurstellen. Heeft iemand een tip voor mij?

Sinds een aantal weken als ik thuis kom van mij  ga ik regelmatig naar de sportschool, ik moet toegeven dat ik me daardoor erg goed voel laatste tijd.  Ik zit lekker in mijn vel. Ik hoorde vandaag mijn sport instructeur vertellen dat je door sporten hormonen aanmaakt in je lichaam,  deze zijn goed voor je libido de testosteron en het oestrogeen. Ik had hier eerder nog nooit eerder van gehoord. Hij vertelde ook dat sporten goed is voor je bloedsomloop bij de geslachtsdelen. Ik reageerde erg verbaasd, Ik wist wel dat sporten in het algemeen  goed voor je was maar geen idee dat het ook met je libido te maken zou hebben. Nu zet ik wel een stapje harder in de sportschool. En uiteraard is mijn conditie verbeterd, wat weer voordeel heeft tussen de lakens. Voorlopig blijf ik zeker uit mijn werk vandaan naar de sportschool gaan, want sporten is dus op meerdere gebieden goed voor je. 

{externalimage}}

Voor meer info : http://erectiestoornisoplossen.nl/vloeibaar-erectie-middel/

Gerelateerde artikelen

Genieten van een massage in Hengelo

Waarom haarkliniek Rotterdam steeds vaker bezocht wordt

De kapper in Laren verwacht veel nieuwe klanten