Category Archives: Bedrijven

Hoe u de kans om ziek te worden verkleint

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe u de kans om ziek te worden verkleint

Bijna iedereen is elk jaar wel een keer of zelfs meerdere keren ziek. Dit is helemaal niet nodig, in veel gevallen kan het namelijk voorkomen worden. Het is alleen wel belangrijk dat u goed voor uzelf zorgt. Wanneer u dit niet doet is het risico dat u ziek wordt een stuk groter. Vooral wanneer veel mensen in uw omgeving ziek… Read more »

Wat biedt een camera?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat biedt een camera?
Seniorplein

De hulp van een camera kan op erg veel verschillende manieren van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een achteruitrijcamera vrachtwagen. Een vrachtwagen heeft een ontzettend grote omvang, en is vaak in de hoogte ook nog eens van formaat. Dit zorgt er voor dat niet alle aspecten van de wagen goed in de gaten gehouden kunnen worden door de chauffeur. Natuurlijk… Read more »

Codering: een uitstekende uitvinding

      Reacties uitgeschakeld voor Codering: een uitstekende uitvinding
Seniorplein

Heb je bij het doen van boodschappen doen wel eens goed gekeken naar de barcode die op het product zit? Zo niet, zou je dit zeker een keertje moeten doen. Deze barcodes bestaan uit zwarte pijlers die geprint staan op een witte ondergrond. Veel mensen denken dat de zwarte strepen gelezen worden door de scanner, echter is dit niet het… Read more »

Wat heeft de camera betekent?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat heeft de camera betekent?
Seniorplein

In de historie van de mens zijn er ontzettend veel uitvindingen geweest. Het opvallende is dat deze uitvindingen pas begonnen in de 17e eeuw. Dit heeft te maken met de instelling van mensen in de tijden hiervoor. In de middeleeuwen, die ontzettend lang duurden, werden uitvindingen niet op prijs gesteld. Veel dingen die ontwikkeld werden werden afgedaan als hekserij, zeker… Read more »

De beste verf voor je leer!

      Reacties uitgeschakeld voor De beste verf voor je leer!
Seniorplein

Leren producten zijn een natuurproduct. En die moet je goed onderhouden. Naast een regelmatig vochtig doekje moet je proberen direct zonlicht te vermijden. Ook kunstmatig licht kan een boosdoener zijn. Andere weersomstandigheden zijn ook niet al te best voor bijvoorbeeld je leren jas of schoenen. Regen, maar ook kraanwater kan bepaalde stoffen bevatten wat je leer kan beschadigen. Als je… Read more »

Dakrenovatie Assen

      Reacties uitgeschakeld voor Dakrenovatie Assen
Seniorplein

Dakrenovatie Assen Ben jij op zoek naar een bedrijf voor dakrenovatie in Assen? Dan moet je bij Dakdekker Staal zijn! Vandaag vertel ik iets over mijn ervaring met dit bedrijf en waarom jij er goed aan doet om ze ook te bellen voor de renovatie van jouw dak. Mijn dakrenovatie Ik heb me nooit zorgen gemaakt om het dak van… Read more »

20ft container nodig

      Reacties uitgeschakeld voor 20ft container nodig
Seniorplein

20ft container, voor alle soorten opslag. Een 20ft container is de grootste zeecontainer in omloop. Deze 20ft container is de grotere variant van de 10ft container. De 20ft container heeft de volgende afmetingen: lengte 6,06 m, Breedte 2,44 m en de hoogte is 2,59 m. Dit is een stuk groter dan het gemiddelde tuinhuis. Een 20ft container kan voor veel… Read more »

Boxspring kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Boxspring kopen?
Seniorplein

Een boxspring is een belangrijke aankoop die men doet tijdens het interieur, wat betekent dat je goed voorbereid moet zijn voordat je op boxspring gaat winkelen. boxsprings spelen een uiterst belangrijke functie in uw leven, omdat we veel tijd tijdens het slapen in de boxspring doorbrengen. Beslissen over welk type boxspring je wilt kopen is natuurlijk afhankelijk van een aantal… Read more »

SlotenmakerGerard helpt u graag met alle slotenmaker werkzaamheden.

      Reacties uitgeschakeld voor SlotenmakerGerard helpt u graag met alle slotenmaker werkzaamheden.

Slotenmakergerard is trots om u de beste slotenmakersdiensten in het gebied aan te bieden. Alleen Slotenmakergerard.nl biedt het breedste scala aan slotenmakersdiensten, inclusief behoeften aan residentiële, commerciële en automotive slotenmakers. We geven zelfs noodhulpdiensten voor diegenen die de snelste reactie nodig hebben! Dankzij onze gegarandeerde noodresponsperiode van 15 minuten tot 20 minuten kunt u snel weer aan de slag. De… Read more »

20ft container

      Reacties uitgeschakeld voor 20ft container
Seniorplein

20ft container Een vraag die wij vaak te horen krijgen is hoeveel m3 gaat er in een 20ft container? Dat is vrij simpel te beantwoorden namelijk precies 32,9 m3. De demontabele variant van deze container is helaas net iets kleiner, maar heeft wel een stuk meer mogelijkheden. Zo is het een stuk makkelijker om in een 6 x 2 demontabele… Read more »