Category Archives: Bedrijven

20ft container nodig

      Reacties uitgeschakeld voor 20ft container nodig

20ft container, voor alle soorten opslag. Een 20ft container is de grootste zeecontainer in omloop. Deze 20ft container is de grotere variant van de 10ft container. De 20ft container heeft de volgende afmetingen: lengte 6,06 m, Breedte 2,44 m en de hoogte is 2,59 m. Dit is een stuk groter dan het gemiddelde tuinhuis. Een 20ft container kan voor veel… Read more »

Boxspring kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Boxspring kopen?

Een boxspring is een belangrijke aankoop die men doet tijdens het interieur, wat betekent dat je goed voorbereid moet zijn voordat je op boxspring gaat winkelen. boxsprings spelen een uiterst belangrijke functie in uw leven, omdat we veel tijd tijdens het slapen in de boxspring doorbrengen. Beslissen over welk type boxspring je wilt kopen is natuurlijk afhankelijk van een aantal… Read more »

SlotenmakerGerard helpt u graag met alle slotenmaker werkzaamheden.

      Reacties uitgeschakeld voor SlotenmakerGerard helpt u graag met alle slotenmaker werkzaamheden.

Slotenmakergerard is trots om u de beste slotenmakersdiensten in het gebied aan te bieden. Alleen Slotenmakergerard.nl biedt het breedste scala aan slotenmakersdiensten, inclusief behoeften aan residentiële, commerciële en automotive slotenmakers. We geven zelfs noodhulpdiensten voor diegenen die de snelste reactie nodig hebben! Dankzij onze gegarandeerde noodresponsperiode van 15 minuten tot 20 minuten kunt u snel weer aan de slag. De… Read more »

20ft container

      Reacties uitgeschakeld voor 20ft container

20ft container Een vraag die wij vaak te horen krijgen is hoeveel m3 gaat er in een 20ft container? Dat is vrij simpel te beantwoorden namelijk precies 32,9 m3. De demontabele variant van deze container is helaas net iets kleiner, maar heeft wel een stuk meer mogelijkheden. Zo is het een stuk makkelijker om in een 6 x 2 demontabele… Read more »

Architect Den Bosch architectenbureau

      Reacties uitgeschakeld voor Architect Den Bosch architectenbureau

Architect in Brabant gezocht? Wil je voor een project een architect uit Brabant inschakelen? Dan zit je goed bij Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs. Ons architectenbureau verzorgt ontwerpen voor zowel particuliere projecten als verbouwingen, als zakelijke projecten. Denk daarbij aan nieuwe bedrijfspanden. Als je JVAI inschakelt voor een ontwerp voor een nieuw huis of een uitbreiding van je huidige… Read more »

Epoxyvloeren

      Reacties uitgeschakeld voor Epoxyvloeren

Kwalitatieve epoxyvloeren bij Epoxy Vloeren EU Voor kwalitatieve vloer- en wandsystemen moet u absoluut bij Epoxy Vloeren EU zijn! Voor elke soort klant is er een passende vloer! U kunt hierbij denken aan een epoxyvloer, epoxy gietvloer, siergrindvloer of een gewone grindvloer. De service van Epoxy Vloeren EU Bij Epoxy Vloeren EU geniet u van uitstekende service. U kunt hier… Read more »

Professionele betonboorder

      Reacties uitgeschakeld voor Professionele betonboorder

Professionele betonboorder Wilt u beton laten boren door een betonboorder, maar heeft u nog geen betrouwbaar bedrijf gevonden? Ik stel u graag voor aan De Betonboorder. Na een korte zoektocht in Google kwamen we op de website van dit bedrijf terecht. Doordat de medewerkers veel ervaring hebben met gaten boren in beton, weten ze met iedere klus wel raad! Zij… Read more »

Xmasdeco voor een makkelijk leven

      Reacties uitgeschakeld voor Xmasdeco voor een makkelijk leven

Wanneer begin jij meestal met het kopen van een kerstboom? Het hangt er misschien ook maar net vanaf of je een echte kerstboom wilt kopen of misschien doe je juist liever een versierde kerstboom kopen. Een echte kerstboom kopen is natuurlijk maar een beperkte periode, meestal vanaf 1 maand voor kerstmis en dan vanaf kerstmis of misschien nog 1 week… Read more »

Demontabele 20ft container

      Reacties uitgeschakeld voor Demontabele 20ft container

4 redenen om te kiezen voor een 20ft container De 20ft container wordt wereldwijd het meest gebruikt voor intermodaal vervoer. Maar wist u dat een 20ft container geschikt is voor veel meer doeleinden? In dit blog zoomen we in op 4 veelvoorkomende toepassingen van een 20 ft container. 1. Opslag Een bekende toepassing van 20ft containers naast transport is opslag…. Read more »

Demontabele container | Tijdelijke en permanente opslagruimte

      Reacties uitgeschakeld voor Demontabele container | Tijdelijke en permanente opslagruimte

Een demontabele container, de trend in de wereld van tijdelijke en permanente opslagruimte Zoals wel vaker is de eindgebruiker bepalend voor het aanbod van oplossingen voor het opslaan van goederen. Een consument of een bedrijf wil haar goederen veilig opslaan maar wil de beschikbare ruimte ook weer effectief en efficiënt gebruiken als er even niets op te slaan valt. In… Read more »