Akoestische wandbekleding vraagt het nodige gereedschap

      Reacties uitgeschakeld voor Akoestische wandbekleding vraagt het nodige gereedschap

Wist u dat u wolvilt ook kunt gebruiken voor andere plekken dan uw wanden? Ook vloeren zijn meer dan geschikt om belegd te worden met wolvilt. U vindt materialen voor uw vloer, zoals wolvilt en andere producten van HOLLANDFELT. Het tapijtvilt is gemaakt van zuiver scheerwol, waardoor het vuilafstotend en onbrandbaar is. Het is slijtvaster dan gewoon wolvilt, omdat het dubbel vervilt is en wordt verkocht in rollen van 170 cm breed. Is uw vloer breder of smaller? Kies dan voor het nodige snijgereedschap. Hierdoor kunt u het tapijt netjes snijden voor een perfect eindresultaat. Naar akoestische oplossingen voor uw kantoor hoeft u niet langer te zoeken. Bezoek eens de zaak van HOLLANDFELT en laat u professioneel adviseren over welk type tapijt het beste past bij uw akoestische wandbekleding.

Hoe brengt u akoestische oplossingen voor uw kantoor in de vorm van wolvilt aan?

Grote bedrijfspanden galmen vaak, en dat is niet fijn wanneer uw werknemers allemaal tegelijkertijd aan het werk zijn en met elkaar praten. Het klinkt dan veel drukker dan het daadwerkelijk is. In dergelijke situaties is de aanschaf van wolvilt voor de akoestische wandbekleding voor in grote ruimtes perfect! Een dikte van 3 – 5 mm is al genoeg om de akoestiek te verbeteren. En met speciale viltlijm, verkocht door de expert, kunt u de akoestische wandbekleding eenvoudig bevestigen. Breng de lijm eenzijdig aan op de wand met de meegeleverde structuurroller en druk het vilt direct in de natte lijm. Is het vilt aangebracht? Rol deze aan met een massief rubber roller. Omdat het wolvilt geleverd wordt in een breedte van 183 cm is het raadzaam om met twee man het aanbrengen uit te voeren. Door het eenvoudig aanbrengen heeft u akoestische oplossingen voor uw kantoor binnen de kortste keren geregeld!

Hoe onderhoudt u de akoestische wandbekleding?

Net als normale wol is ook wolvilt vuil- en vochtafstotend. Dat is een ideale eigenschap voor wandbekleding. Het kan namelijk altijd eens vies worden gemaakt door een foutje. Dit komt doordat er lanoline op wolvezels zit. Lanoline is een natuurlijk vet. Hierdoor trekken vloeistoffen niet direct in het wolvilt. Wolvilt van HOLLANDFELT wordt gemaakt van Zuiver Scheerwol. Hierdoor kan krimp optreden tijdens het wassen. Hoe kunt u wolvilt dan het beste onderhouden? Aangeraden wordt om, in plaats van te wassen, chemische reinigen toe te passen op uw akoestische wandbekleding. Is er droog vuil en stof op uw wandbekleding gekomen? Maak het wolvilt schoon met een stofzuiger. Natte vlekken kunt u direct deppen met een droge doek of keukenpapier tot het vilt droog is en vetvlekken reinigt u met K2r. In wat voor geval dan ook, wandbekleding als akoestische oplossingen voor uw kantoor blijft een lange tijd in topstaat.

Voor meer info :