Ga voor goede werkkleding Texowear

      Reacties uitgeschakeld voor Ga voor goede werkkleding Texowear

Goede werkkleding is erg belangrijk in een bedrijf. Niet alleen is het natuurlijk voor werknemers fijn dat ze goede handvatten krijgen aangereikt om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Maar ook is het voor de werkgever een geruststellend idee dat het personeel kleding draagt dat niet alleen goed bevalt, maar ook nog eens aan alle veiligheidseisen voldoet. Niemand wil eraan denken dat er iets op de werkvloer gebeurt. En een goede outfit voor op het werk met de nodige veiligheidskenmerken en goede kwaliteit kan daar zeker een belangrijke bijdrage aan leveren.  En daarom is daar TexowearWant Texowear levert niet alleen kwalitatief goede maar ook nog eens duurzame bedrijfskleding.  

Bestel Texowear 

Voor je bij Texowear gaat bestellen is het handig om te kijken naar de functie die de werkkleding moet hebben. Welke eigenschappen zijn hierbij van belang? Texowear biedt bijvoorbeeld overalls met zakken die allerlei mogelijkheden hebben, maar uiteraard ook korte broeken. Welke wensen heeft de werknemer hiervoor? Houd er rekening mee dat de kledingstukken vies kunnen worden, bepaalde materialen zijn daar beter tegen bestand dan andere.  Denk ook aan de weersomstandigheden. Moet het isolerend materiaal zijn of juist ademend? Dikke stoffen gaan vaak langer mee, maar in de zomer is dat misschien te warm. Ook is dit veelal persoonsgebonden, dus vraag naar de voorkeuren. Vaak kun je een matenlabel raadplegen om de juiste maat te kiezen voor een jas, broek of overall.  

Veiligheid hoog in het vaandel bij bedrijfskleding 

Is de veiligheid bij de werkzaamheden essentieel? Texowear heeft hier ook de nodige oplossingen voor. Wordt er bijvoorbeeld gelast? Dan is het verstandig om een item te kiezen dat vuurwerend is. Wordt er ’s nachts gewerkt? In dit geval is het slim om voor opvallende kleding met neon signalen te kiezen, felle kleuren. 

Voor meer info : http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/hydrowear