Category Archives: Dienstverlening

Verschillende NEN keuring laten voeren in ons bedrijf

      Reacties uitgeschakeld voor Verschillende NEN keuring laten voeren in ons bedrijf
Seniorplein

Ik had een bedrijf nodig die verschillende NEN keuringen kon uitvoeren voor ons materiaal in het magazijn. Deze keuring moet eens in de zoveel tijd worden gedaan, anders mag ik als ondernemer mijn personeel niet laten werken, totdat deze volledig gekeurd zijn. Ik had meerdere keuringen nodig, omdat ik verschillende soorten materialen en machines heb. Elke NEN keuring hijsmiddelen heeft… Read more »

Een snelle riool ontstopping in Arnhem

      Reacties uitgeschakeld voor Een snelle riool ontstopping in Arnhem
Seniorplein

Wanneer je erachter komt dat je riool weer eens verstopt is word je daar absoluut niet vrolijk van. Het ontstoppen van je wc is geen pretje en ook totaal geen makkelijke klus om te moeten klaren. Misschien heb je wel helemaal geen verstand van ontstoppingen en weet je niet eens waar je moet beginnen. Het is in dat geval goed… Read more »

Vind jouw schoonmaakbedrijf in Breda – Hofkens HIG

      Reacties uitgeschakeld voor Vind jouw schoonmaakbedrijf in Breda – Hofkens HIG
Seniorplein

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees het in deze blog! Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf Roosendaal en… Read more »

Vind jouw schoonmaakbedrijf in Roosendaal – Hofkens HIG

      Reacties uitgeschakeld voor Vind jouw schoonmaakbedrijf in Roosendaal – Hofkens HIG
Seniorplein

Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal en Breda Zoekt u een  bedrijf die uw regulier schoonmaak uit handen neemt? Hofkens HIG verzorgt u reguliere schoonmaak in Roosendaal of reguliere schoonmaak in Breda. Wij hebben… Read more »

5 manieren de begrafenisdienst is nog steeds achter de rug van de tijd

      Reacties uitgeschakeld voor 5 manieren de begrafenisdienst is nog steeds achter de rug van de tijd
Seniorplein

5 manieren de begrafenisdienst is nog steeds achter de rug van de tijd Ook al hebben we een digitale verbinding op een manier die onze voorgangers zich niet eens hadden kunnen voorstellen, veel van onze begrafenisgewoontes gaan nog steeds terug tot in de eeuwen. Veel van de traditionele begrafenisbenaderingen blijven vandaag de dag nog steeds troost bieden, maar andere zijn… Read more »

De Grote Mythes Over Psychologen

      Reacties uitgeschakeld voor De Grote Mythes Over Psychologen
Seniorplein

De modern wereld is geëvolueerd in een grote massa van stressoren en corporatisme. Onvermijdelijke hindernissen en onderdrukkers van actief functioneren beïnvloeden de geest op gigantische manieren. Dus is het nodig om de mythes en vooroordelen die de reikwijdte van psychologie omgeven te breken en het tot slechts een paar fronten te beperken. Het veld van de psychologie streeft ernaar om… Read more »

Investeren in thuisborg

      Reacties uitgeschakeld voor Investeren in thuisborg
Seniorplein

Ik hou ervan om aardig wat te investeren in de vastgoed en zo meer geld te verdienen. Ik doe dit eigenlijk al wat vaker. Af en toe koop ik een huis wat eigenlijk onder zijn waarde verkochte wordt. Ik doe dan gewoon een laag bod als het bijvoorbeeld al best lang te koop staat. Soms kiezen mensen dan eieren voor… Read more »

Meride is er in de moeilijke periode rondom de uitvaart

      Reacties uitgeschakeld voor Meride is er in de moeilijke periode rondom de uitvaart

Meride uitvaartverzorging is opgericht omdat wij er in een moeilijke periode voor u willen zijn. Onze ervaren uitvaartverzorgers hebben tijd en zijn altijd bereikbaar. Ze bieden met aandacht ruimte voor emoties en zorgen er voor dat u zo min mogelijk met het administratieve deel te maken heeft. Meride is er voor u. Onze visie op onze dienstverlening staat verwoord in… Read more »

Professionele loonverwerking voor u

      Reacties uitgeschakeld voor Professionele loonverwerking voor u
Seniorplein

Ondernemers maken zichzelf het leven een stuk zwaarder dan het zou moeten zijn. Dit doen ze door allerlei taken op te pakken waar ze zich eigenlijk helemaal niet mee bezig zouden moeten houden. Het zijn vaak mensen die alles graag zelf doen, omdat ze in hun hoofd hebben zitten dat het dan beter gaat. Omdat alles op hun manier moet… Read more »

Sectionale poorten prijzen.

      Reacties uitgeschakeld voor Sectionale poorten prijzen.
Seniorplein

Sectionale poort. Sectionale poorten vormen een esthtetisch geheel met de pand waarin ze worden verwerkt . Het samenstallen en bevestiging ervan gebeurt met de nodige bekommernis voor de stabiele en vormgevende aspecten ervan, en leent zich daarom ook u perfect voor plaatsing in uw woning of bedrijfsgebouw. Een sectionale poort bestaat uit samengestelde panelen die aan elkaar worden gehecht door… Read more »