Category Archives: Dienstverlening

Traineeship overheid: een uitstekende gelegenheid voor professionele ontwikkeling

      Reacties uitgeschakeld voor Traineeship overheid: een uitstekende gelegenheid voor professionele ontwikkeling
Seniorplein

Voor veel studenten is de traineeship overheid het eerste contact met de arbeidsmarkt, het is de gelegenheid voor pas afgestudeerden om hun beroepsloopbaan te ontwikkelen, de werkprocessen, de structuur, de organisatiecultuur, enz. te leren kennen. De traineeship overheid betekent een aanzienlijke inspanning voor de studenten, aangezien deze verenigbaar moet worden gemaakt met de cursus. Het heeft dus gevolgen voor hun… Read more »

De leukste fiets voor moeders

      Reacties uitgeschakeld voor De leukste fiets voor moeders
Seniorplein

Als moeder is het leuk om de kinderen naar school te brengen op de fiets, dit blijft bij de kinderen namelijk vaak als herinnering hangen. Om de kinderen naar school te brengen is wel de juiste fiets nodig, een populaire fiets voor moeders is dan ook een bakfiets. Hierdoor is het ook makkelijk om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen… Read more »

Een betere omgeving om in te werken met het werk van het schoonmaakbedrijf in Boekelo

      Reacties uitgeschakeld voor Een betere omgeving om in te werken met het werk van het schoonmaakbedrijf in Boekelo
Seniorplein

Het schoonmaakbedrijf in Boekelo staat voor je klaar om je te helpen met een verbeterde werkomgeving waar het ten alle tijden schoon is en waar het personeel zich ook prettig in zal voelen en daardoor het werk ook beter zal gaan verrichten. Uit ervaring van het schoonmaakbedrijf in Boekelo is gebleken dat de productiviteit van de werknemers aanzienlijk kan stijgen… Read more »

Het beste schoonmaakbedrijf van Egmond en omstreken

      Reacties uitgeschakeld voor Het beste schoonmaakbedrijf van Egmond en omstreken
Seniorplein

Wanneer u op zoek bent naar een professionele schoonmaakbedrijf in Egmond voor uw kantoor, wilt u graag een goed schoonmaakbedrijf vinden. U heeft behoefte aan schoonmakers die weten wat aanpakken is en niet met een doekje om de pennenpakjes heen gaan, maar die écht goed schoonmaken. Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Egmond inhuurt, wilt u waar voor uw geld krijgen…. Read more »

Verschillende NEN keuring laten voeren in ons bedrijf

      Reacties uitgeschakeld voor Verschillende NEN keuring laten voeren in ons bedrijf
Seniorplein

Ik had een bedrijf nodig die verschillende NEN keuringen kon uitvoeren voor ons materiaal in het magazijn. Deze keuring moet eens in de zoveel tijd worden gedaan, anders mag ik als ondernemer mijn personeel niet laten werken, totdat deze volledig gekeurd zijn. Ik had meerdere keuringen nodig, omdat ik verschillende soorten materialen en machines heb. Elke NEN keuring hijsmiddelen heeft… Read more »

Een snelle riool ontstopping in Arnhem

      Reacties uitgeschakeld voor Een snelle riool ontstopping in Arnhem
Seniorplein

Wanneer je erachter komt dat je riool weer eens verstopt is word je daar absoluut niet vrolijk van. Het ontstoppen van je wc is geen pretje en ook totaal geen makkelijke klus om te moeten klaren. Misschien heb je wel helemaal geen verstand van ontstoppingen en weet je niet eens waar je moet beginnen. Het is in dat geval goed… Read more »

Vind jouw schoonmaakbedrijf in Breda – Hofkens HIG

      Reacties uitgeschakeld voor Vind jouw schoonmaakbedrijf in Breda – Hofkens HIG
Seniorplein

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees het in deze blog! Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf Roosendaal en… Read more »

Vind jouw schoonmaakbedrijf in Roosendaal – Hofkens HIG

      Reacties uitgeschakeld voor Vind jouw schoonmaakbedrijf in Roosendaal – Hofkens HIG
Seniorplein

Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal en Breda Zoekt u een  bedrijf die uw regulier schoonmaak uit handen neemt? Hofkens HIG verzorgt u reguliere schoonmaak in Roosendaal of reguliere schoonmaak in Breda. Wij hebben… Read more »

5 manieren de begrafenisdienst is nog steeds achter de rug van de tijd

      Reacties uitgeschakeld voor 5 manieren de begrafenisdienst is nog steeds achter de rug van de tijd
Seniorplein

5 manieren de begrafenisdienst is nog steeds achter de rug van de tijd Ook al hebben we een digitale verbinding op een manier die onze voorgangers zich niet eens hadden kunnen voorstellen, veel van onze begrafenisgewoontes gaan nog steeds terug tot in de eeuwen. Veel van de traditionele begrafenisbenaderingen blijven vandaag de dag nog steeds troost bieden, maar andere zijn… Read more »

De Grote Mythes Over Psychologen

      Reacties uitgeschakeld voor De Grote Mythes Over Psychologen
Seniorplein

De modern wereld is geëvolueerd in een grote massa van stressoren en corporatisme. Onvermijdelijke hindernissen en onderdrukkers van actief functioneren beïnvloeden de geest op gigantische manieren. Dus is het nodig om de mythes en vooroordelen die de reikwijdte van psychologie omgeven te breken en het tot slechts een paar fronten te beperken. Het veld van de psychologie streeft ernaar om… Read more »