Seniorplein
Image default
Dienstverlening

Verschillende NEN keuring laten voeren in ons bedrijf

Ik had een bedrijf nodig die verschillende NEN keuringen kon uitvoeren voor ons materiaal in het magazijn. Deze keuring moet eens in de zoveel tijd worden gedaan, anders mag ik als ondernemer mijn personeel niet laten werken, totdat deze volledig gekeurd zijn. Ik had meerdere keuringen nodig, omdat ik verschillende soorten materialen en machines heb. Elke NEN keuring hijsmiddelen heeft weer een ander nummer voor een bepaald materiaal, dus daar moest ik een hele lijst van maken en opsturen naar het bedrijf die uiteindelijk de keuringen gaat doen.

Een bedrijf vinden die NEN keuringen mag uitvoeren

Het was nog even zoeken voordat we een bedrijf hadden gevonden die NEN keuringen kon uitvoeren. Niet elk bedrijf kan bijna alle soorten NEN keuringen uitvoeren. Daar hebben ze een speciaal keurmerk voor nodig. Anders moesten we meerdere partijen laten komen om verschillende materialen en machines te laten keuren en dat leek mij niet handig. Na een tijdje zoeken op het internet kwamen we de website EKH.nl tegen. Die hadden eindelijk het keurmerk waar we naar zochten en deden dit ook voor een redelijke prijs. Na een goed contact te hebben gehad, zouden ze over een paar weken langskomen om alles te keuren. 

Alles mooi geregeld

Een week van te voren kreeg ik een lijst met alle nummers van de materialen die ze zouden keuren. dit was voor de assistente natuurlijk handig omdat we dan precies konden zien wat ze precies gingen doen. De medewerkers van EKH.nl waren ruim optijd aanwezig en waren erg vriendelijk. Ze namen hun werk serieus, maar maakte ook een grapje hier en daar. Het was een fijn bezoek en het duurde ongeveer 2,5 uur voordat ze klaar waren met alles. Elk materiaal en machine was goedgekeurd en we kregen het officiële formulier dat we voorlopig weer verder mochten.

Contact

Heeft uw bedrijf ook bepaalde materialen of machines die goedgekeurd moeten worden door een bedrijf? Bekijk dan eens de website van EKH.nl voor meer informatie over alle diensten die zij verrichten en wat vor soorten materialen en machines zij keuren.