Zo krijgt u de beste resultaten bij afdrukken op ChromaLuxe!

      Reacties uitgeschakeld voor Zo krijgt u de beste resultaten bij afdrukken op ChromaLuxe!

ChromaLuxe is de beste manier om uw afbeelding zo mooi mogelijk af te drukken. Dat geldt al helemaal wanneer u de haarscherpe en kleurrijke creaties van Re-Art bekijkt. Wilt u voordat u iets afdrukt eerst nog het een en ander veranderen? Dan kunt u daarvoor de specialist inschakelen. Zo kan Re-Art u ook helpen bij beeldbewerking van al uw afbeeldingen. De specialist kan uw foto volledig veranderen, maar ook kleine wijzigingen aanbrengen. Pas wanneer u volledig tevreden bent, wordt het ChromaLuxe afdrukken in gang gezet. Zo heeft u echt een kunstwerk op maat! Wilt u een kunstboek, website, kunstkaart of ander kunstgerelateerd drukwerk laten vormgeven? Ook dan staat de specialist voor u klaar met uitstekende service.

Specialist biedt diverse afdrukmogelijkheden, zoals ChromaLuxe en Giclée

Veel mensen kiezen voor de diensten van Re-Art wanneer ze een afbeelding ChromaLuxe willen laten afdrukken. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor diverse andere afdrukmogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor het laten afdrukken van afbeeldingen en foto’s op Giclée en Diasec. Al deze manieren bieden de mogelijkheid kunstwerken en foto’s op hoogwaardige manier te reproduceren, zonder dat de kwaliteit van foto’s of kunstwerken erop achteruit gaat. U ontvangt dus afdrukken die qua kwaliteit niet onder doen voor het origineel, maar toch veel langer meegaan. Drukt u binnenkort ook uw kunstwerken en foto’s af met ChromaLuxe, Giclée of één van de andere afdrukmogelijkheden van de specialist?

De voordelen van afdrukken op ChromaLuxe

Heeft u een mooie foto gemaakt? Of wellicht een bijzonder digitaal kunstwerk? Dan is het begrijpelijk dat u deze afbeelding in hoge kwaliteit wilt afdrukken. ChromaLuxe printen is voor u de beste optie. Deze manier van afdrukken heeft namelijk een groot aantal voordelen. Zo zijn ChromaLuxe afbeeldingen altijd haarscherp en blijven ze kleurvast. Daarnaast kunnen de afbeeldingen tegen een stootje. Wist u dat de afbeeldingen zelfs op verschillende materialen af te drukken zijn? ChromaLuxe afdrukken zijn licht, er is de keuze uit een breed kleurenpalet, ze geven een driedimensionaal effect, ze zijn duurzaam, krasbestendig en waterbestendig en ze genieten een zeer lange levensduur. Bij Re-Art, specialist in het maken van zulke afdrukken, wordt u altijd op de juiste manier geholpen.

 

Voor meer info :