Seniorplein
Image default
Gezondheid

Begin jouw dieet bij deze coaches in Vught

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen en jouw streefgewicht bereiken? Je voelt je goed en kan gemakkelijk afvallen met een dieet van Total Body Balance in Vught of Helmond. De coaches van dit bedrijf begeleiden je vakkundig tijdens een programma met vijf fases. Dit programma werd ontwikkeld door oprichten Dick Sandbergen en is ook wel bekend uit televisieprogramma’s zoals Altijd Jong, Massa is Kassa en Hart van Nederland. Je zal niet opnieuw aankomen na jouw dieet wanneer je dit programma volgt.

Je houdt jouw streefgewicht vast wanneer je dit programma volgt

Volg het dieet van Total Body Balance in Helmond of Vught en begin met afvallen. Tijdens dit dieet zal je vijf speciale fases doorlopen onder begeleiding van een ervaren coach. Het begint allemaal met een gratis intakegesprek met jouw persoonlijke coach. Vervolgens wordt er een kijkje genomen naar de staat van jouw darmen en deze worden hersteld om je klaar te maken voor het dieet. Hierna volgt de dieet fase. Tijdens deze fase eet je zo min mogelijk vetten en suikers en wordt jouw dieet aangevuld met de nodige voedingssupplementen. Uiteindelijk bereik je jouw streefgewicht. Om dit gewicht vast te houden nadat je begint met “normaal” eten, volgt er een stabilisatieperiode. Hierdoor zal je jouw gewichtsverlies vasthouden nadat je stopt met het volgen van het dieet.

Ontdek dit unieke programma tijdens een gratis intakegesprek

Maak een afspraak voor jouw intakegesprek in Helmond of Vught en begin met afvallen met behulp van dit effectieve dieet. Je maakt een goed begin aan jouw nieuwe voornemens en behaalt duurzaam gewichtsverlies met de hulp van deze expert coaches en hun unieke programma. Bekijk hun website voor meer informatie en hun contactgegevens. Je kan gerust contact opnemen met de coaches van dit bedrijf voor aanvullende informatie. Ze helpen je graag bij het voltooien van jouw afvaltraject.

https://totalbodybalance.nl/