Seniorplein
Image default
Gezondheid

Een rimpelbehandeling met injectables

Een fronsrimpel verwijderen kan tegenwoordig zonder enige moeite met een rimbelbehandeling met injectables. Door het hele land heen kun je wel een kliniek vinden die een rimpelbehandeling aanbiedt. Het enige wat je moet doen is een afspraak maken bij je lokale kliniek om daar de mogelijkheden te bespreken. Er zijn verschillende soorten stoffen die gebruikt kunnen worden met de injectables. Een van de bekendste is botox, maar tegenwoordig wordt er ook wel gebruik gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Dit is een stof die, zoals eerder gezegd, terug te vinden is in eigen lichaam. Het zorgt eigenlijk voor de elasticiteit in het lichaam. Het is vooral terug te vinden bij de gewrichten. Naarmate je ouder wordt neemt het hyaluronzuur in je lichaam af en zal dus ook de elasticiteit uit je gezicht weg trekken. Als die elasticiteit weg trekt dan zal je gezicht ook diepere rimpels krijgen, want het kan niet meer terug veren.

Een liquid facelift is dan waarschijnlijk een goede oplossing. Een liquid facelift is een alternatief voor een facelift. Bij een facelift moet er in je gezicht gesneden worden en dat willen de meeste mensen niet. Bij een liquid facelift is dit niet het geval. Een liquid facelift is namelijk een facelift gedaan met injectables. Dit betekent dat je dus niet bang hoef te zijn voor littekens van het snijden in je gezicht. Daarnaast zijn de liquid facelift prijzen ook vaker een stuk goedkoper dan de prijzen voor een gewone facelift en is het proces een stuk korter. Bij een gewone facelift moet je weer naar het ziekenhuis en onderga je dus een echte operatie.

Het is natuurlijk allemaal afhankelijk van wat je met je gezicht wil. De een vind de rimpels niet erg en de ander wel. Vroeg of laat houd je het toch niet meer tegen.

Voor meer info : http://www.faceland.nl