Seniorplein
Image default
Gezondheid

Te vroege zaadlozing – Mannenkliniek de Boer

mannenarts dr. L.J. de Boer

Door omstandigheden, door aandoeningen of door aanleg kan het voorkomen dat de zaadlozing te snel komt.

Bij mannen die last hebben van vroegtijdige zaadlozing lukt het niet de zaadlozing tegen te houden. Er ontbreekt dus controle over de zaadlozing. Het leidt ertoe dat mannen die hiervan last hebben van te vroege zaadlozing de geslachtsgemeenschap gaan vermijden.

Omdat te vroege zaadlozing een lastig onderwerp is voor veel mannen om te bespreken, kan bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg ook op afstand (via internet, e-mail, telefoon) advies worden gegeven. De mogelijkheid bij mannenkliniek de Boer wordt geboden om thuis achter de computer een online afspraak met mannenarts dr. L.J. de Boer te maken, zodat een advies per telefoon kan worden gekregen. Bij hulp op afstand wordt u altijd te woord gestaan door mannenarts dr. L.J. de Boer.

De online agenda voor een belafspraak met mannenarts dr. L.J. de Boer, tevens medisch seksuoloog bij Mannenkliniek de Boer, kunt u invullen via onderstaande link.

Klik hier voor een belafspraak

Hier kunt u uw belafspraak in de online agenda van mannenarts dr. Bert-Jan de Boer maken om hem telefonisch te spreken. Niet alleen over het onderwerp zaadlozing maar ook over andere mannenzaken. Kies in de online agenda van mannenarts dr. L.J. de Boer een voor u geschikte dag en tijdstip. U wordt op het door u gekozen tijdstip door mannenarts dr. L.J. de Boer gebeld.

Voor meer informatie kunt u ook langskomen bij mannenarts dr. de Boer op zijn inloopspreekuur op maandag, woensdag en vrijdag. Mannenarts dr. L.J. de Boer is werkzaam bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg in Bilthoven )Berg en Bosch) (https://www.dbmgz.nl).

Voor meer info : https://www.dbmgz.nl