Met wat voor gezelschap kom jij langs in het restaurant in Oss?

      Reacties uitgeschakeld voor Met wat voor gezelschap kom jij langs in het restaurant in Oss?

Wist je dat De Nieuwe Wereld geschikt is voor diverse groepen? Hiervoor worden namelijk speciale avonden georganiseerd. Je kunt bij een restaurant in Oss elke dag van de week terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, diner of borrel. Kortom: je kunt er op elk moment van de dag, 7 dagen per week terecht. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.     

Van een heerlijke lunch tot aan een gezellige borrel: een restaurant in Oss biedt het allemaal

Van vrienden tot aan relaties en van familie tot aan collega’s. Met wat voor gezelschap ga jij uit eten? De ochtend rustig beginnen met een heerlijk kopje koffie in je favoriete restaurant. ’s Middags genieten van een smakelijke lunch, gemaakt van verse ingrediënten. Of ’s Avonds smullen van een heerlijk diner. Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Het prachtig restaurant De Nieuwe Wereld in Oss biedt niet alleen een uitgebreide kaart. Ook voor heerlijke bieren ben je hier aan het juiste adres. Houd jij wel van een heerlijk koud biertje op zijn tijd? Probeer jij ook steeds weer een ander soort speciaalbier uit? Dan moet je echt eens langs gaan bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Voor meer info :