Category Archives: Mode en Kleding

Antislip sokken veilig voor senioren

      Reacties uitgeschakeld voor Antislip sokken veilig voor senioren

Elk jaar gebeuren er veel ongelukken rondom huis. Mensen vallen van de trap, ze glijden uit over de gladde vloer, vallen per ongeluk van een keukentrapje of struikelen over een voorwerp. Jaarlijks belanden dan ook veel mensen op de eerste hulp met wonden of zelfs gebroken enkels, benen en polsen. Jongeren knappen gelukkig vaak snel weer op, maar voor veel… Read more »

Overhemd online bestellen

      Reacties uitgeschakeld voor Overhemd online bestellen

Overhemd online bestellen Het gemak van overhemden online bestellen  Een overhemd online bestellen heeft meerdere voordelen waarover ik je in dit artikel meer wil vertellen. Het is namelijk zo dat ik dit zelf regelmatig doe en daar erg tevreden over ben. Het fijne aan overhemden is dat jij het op heel veel verschillende manieren kunt dragen. Mocht je voor een… Read more »

Cambio is het kledingmerk voor de modebewuste vrouw

      Reacties uitgeschakeld voor Cambio is het kledingmerk voor de modebewuste vrouw

Cambio is het kledingmerk voor de modebewuste vrouw. Koop direct online. Het toonaangevende merk Cambio is hét merk voor de vrouw. Het biedt uitstekende pasvormen en een breed aanbod diverse modellen. Veel modebewuste vrouwen dragen dit merk dan ook al lange tijd. De collectie is veelzijdig en vormgegeven volgens de laatste trends op het gebied van mode. Er wordt gebruik… Read more »

Kiezen voor Cambio kleding: een duurzame en stijlvolle keuze

      Reacties uitgeschakeld voor Kiezen voor Cambio kleding: een duurzame en stijlvolle keuze

Kiezen voor Cambio kleding: een duurzame en stijlvolle keuze. Daarvan bent u verzekerd bij dit merk. Gaat u Cambio kleding online bestellen bij Penninkhof dan maken wij het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden wij u online handige tips voor het bepalen van de juiste maatvoering. De meest voorkomende maatbalken zijn bij ons online terug te vinden. Hiermee kunt… Read more »