Category Archives: Mode en Kleding

De populariteit van Herschel rugzakken

      Reacties uitgeschakeld voor De populariteit van Herschel rugzakken
Seniorplein

Je hebt ze vast wel gezien. Je kunt het niet helpen om ze te zien. Op straathoeken, in drukke treinen, aan een zonovergoten cafétafel. De afgelopen jaren zijn de tassen van Herschel Supply Co. overal opgedoken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2009 is de Herschelrugzak uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, dat overal waar hipsters durven te stappen een… Read more »

Antislip sokken veilig voor senioren

      Reacties uitgeschakeld voor Antislip sokken veilig voor senioren
Seniorplein

Elk jaar gebeuren er veel ongelukken rondom huis. Mensen vallen van de trap, ze glijden uit over de gladde vloer, vallen per ongeluk van een keukentrapje of struikelen over een voorwerp. Jaarlijks belanden dan ook veel mensen op de eerste hulp met wonden of zelfs gebroken enkels, benen en polsen. Jongeren knappen gelukkig vaak snel weer op, maar voor veel… Read more »

Overhemd online bestellen

      Reacties uitgeschakeld voor Overhemd online bestellen
Seniorplein

Overhemd online bestellen Het gemak van overhemden online bestellen  Een overhemd online bestellen heeft meerdere voordelen waarover ik je in dit artikel meer wil vertellen. Het is namelijk zo dat ik dit zelf regelmatig doe en daar erg tevreden over ben. Het fijne aan overhemden is dat jij het op heel veel verschillende manieren kunt dragen. Mocht je voor een… Read more »