Schep een dierbare herinnering en laat de uitvaart op video vastleggen

      Reacties uitgeschakeld voor Schep een dierbare herinnering en laat de uitvaart op video vastleggen

Maak gebruik van diverse mogelijkheden bij Uitvaart en Techniek om de uitvaart van een geliefde op video vast te leggen. Voor de gelegenheden wordt er een 49 inch grote full HD LED scherm gebruikt. Dit scherm staat op een mooi design statief zodat iedereen, ook de mensen die achterin hebben plaatsgenomen de video goed kunnen zien. Wanneer het gewenst is om een nog groter scherm te gebruiken, is dit allemaal mogelijk bij Uitvaart en Techniek. Laat ook de uitvaart zelf vastleggen met een video. De gehele bijeenkomst wordt gefilmd zodat u de dienst opnieuw kan beleven. Zeker na een paar jaar, of zelfs na een paar maanden kan dit troost bieden.

Uitvaart vastleggen voor de nabestaanden

Voor de nabestaanden breekt er een moeilijke tijd aan na de uitvaart. Het verlies dringt bij sommigen pas echt door nadat de hectiek een beetje tot bedaren is gekomen. Door een uitvaart vast te leggen heeft u een mooie herinnering van zijn of haar laatste afscheid. De gehele uitvaart kan opgenomen worden zodat u het later nog een keer kunt beluisteren. U kunt er ook voor kiezen om de uitvaart met een video vast te laten leggen. Van het filmen of het geluid opnemen heeft u tijdens de uitvaart geen last. De specialisten van Uitvaart en Techniek weten precies hoe zij onopgemerkt te werk kunnen gaan en de uitvaart willen vastleggen.

Een uitvaart vastleggen met audiovisuele ondersteuningen

Het is ook mogelijk om uw eigen uitvaart vast te laten leggen op beeld en geluid. We denken er niet graag over na, maar uw wilt wel dat uw nabestaanden hun verdriet zo goed mogelijk verwerken. Een uitvaart vastleggen kan later troost bieden. Tijdens de uitvaart worden er opnames gemaakt die u later terug kunt kijken. U zult van het vastleggen van de uitvaart niets merken. De specialisten van Uitvaart en Techniek zijn zeer professioneel en passen zich geheel aan uw wensen aan. Aan het einde van de uitvaart krijgt u een USB- stick meegeleverd zodat u de uitvaart kunt herbeleven. Dit kan emotioneel zijn, maar uiteindelijk zult u er geen spijt van krijgen. Ook voor op het kerkhof beschikt Uitvaart en Techniek over systemen die het mogelijk maken om muziek af te spelen.

Voor meer info :