Regel je scheiding goed en schakel een mediator in

      Reacties uitgeschakeld voor Regel je scheiding goed en schakel een mediator in

Ga je scheiden? Dan komt hier veel bij kijken. Het is bijvoorbeeld van belang dat jullie goede afspraken maken voor de toekomst. Hierbij kan het fijn zijn om een onpartijdige derde partij te betrekken. Deze kan je inzicht geven in jullie scheidingen en zorgt voor de best mogelijke afspraken voor beide partijen. Scheiden is en blijft namelijk een emotionele rollercoaster waarin veel zal veranderen en hierin kan Zorgeloosch Scheiden jullie helpen. Een mediator van Zorgeloosch Scheiden doet meer dan enkel gesprekken in goede banen leiden. Zo denkt de scheidingsbemiddelaar met jullie mee, geeft advies, stelt verplichte documenten op, maakt de scheiding ronden niet geheel onbelangrijk: een mediator geeft ruimte voor emoties.

Wat je moet regelen voor de kinderen als je gaat scheiden

Wanneer je gaat scheiden en kinderen hebt, is het in Nederland verplicht om een ouderschapsplan op te stellen. Dit geldt ook als je samenwoont of een geregistreerd partnerschap hebt. Minderjarige kinderen mogen namelijk nooit de dupe worden van een scheiding. In het ouderschapsplan staan afspraken met betrekking tot de kinderen, zoals de verdeling van de zorg en de opvoeding en de kosten hiervan. De wijze waarop de omgang tussen kind en ouder is geregeld en de manier waarop informatieoverdracht plaatsvindt over de ontwikkeling van een kind. Een mediator van Zorgeloosch Scheiden treedt op als neutrale partij, begeleidt het traject van het scheiden en zorgt voor rechtvaardige en eerlijke afspraken.

Alle financiële zaken op orde stellen wanneer je gaat scheiden

Kies voor persoonlijke begeleiding door Zorgeloosch Scheiden wanneer u gaat scheiden. Zij zijn een bemiddelingsbureau dat deskundig en onafhankelijk advies biedt bij uw scheiding. Want er zal voor zowel jou als je partner veel veranderen op financieel vlak. Denk maar eens aan de hypotheek, jullie pensioen en jullie inkomen. Om een financieel overzicht te scheppen en alle zaken in goede banen te leiden, helpt Zorgeloosch Scheiden jullie graag. Hier werken de financieel adviseur en de mediator nauw samen om alles omtrent het scheiden op elkaar af te stemmen. Verder geven ze jullie ook adviezen en tips, bijvoorbeeld hoe het nu zit met de belastingaangifte, nu er sprake is van alimentatie, wellicht een nieuwe hypotheek, maar ook de kosten van de scheiding. En het mooiste is dat het financieel advies een vast onderdeel is van het traject. Een alles-in-1 pakket, voor 1 totaalprijs, zonder verrassingen achteraf.

 

Voor meer info :