Category Archives: Relatie

Over jullie problemen praten bij relatietherapie in Vaassen

      Reacties uitgeschakeld voor Over jullie problemen praten bij relatietherapie in Vaassen
Seniorplein

Goede relatietherapie in Vaassen kan heel erg goed zijn als je merkt dat je tegen dingen aanloopt in de relatie. Dit kan soms heel erg lastig zijn om zelf op te lossen. Vooral als deze problemen een langere tijd spelen. Het is dan heel erg handig om te beginnen aan relatietherapie in Vaassen. Want bij relatietherapie in Vaassen heb je… Read more »

Zichtbare resultaten met assertiviteitstraining

      Reacties uitgeschakeld voor Zichtbare resultaten met assertiviteitstraining
Seniorplein

Wanneer je graag meer zelfvertrouwen wilt is assertiviteitstraining echt wat voor jou. Veel mensen hebben last van te weinig zelfvertrouwen. Dit is vaak het resultaat van een laag zelfbeeld. Dat is best wel zonde want het is juist zo fijn om stevig in je schoenen te kunnen staan. Tijdens de assertiviteitstraining staat persoonlijke benadering centraal. Dit is namelijk de meest… Read more »

Onzekerheden in bed

      Reacties uitgeschakeld voor Onzekerheden in bed
Seniorplein

Soms kan het voorvallen dat mannen last krijgen van prestatiedrang in bed. Dat is een probleem dat vaak mannen treft die pas in een nieuwe relatie zitten of die eerder onzekerheden hebben meegemaakt over hun werk in bed. Ze zijn er dan zo op gefocust dat ze een vrouw een maximale beleving willen geven, dat ze net te veel druk… Read more »