Category Archives: Sport

Sjaal bedrukken waaronder een voetbalsjaal is zo geregeld tegen een scherpe prijs

      Reacties uitgeschakeld voor Sjaal bedrukken waaronder een voetbalsjaal is zo geregeld tegen een scherpe prijs

Een sjaal bedrukken waaronder een voetbalsjaal is zo geregeld tegen een scherpe prijs. U kunt online diverse partijen benaderen die moeiteloos uw opdracht voor u uitvoeren. Zo kunnen de voor- en de achterkant van de sjaal een verschillende bedrukking krijgen, zodat er extra ruime is voor een creatieve invulling.  Eventueel kan de sjaal aan beide zijden worden afgewerkt met franjes,… Read more »

voetbalsjaals of een supporterssjaal: samples bij grote bestellingen mogelijk

      Reacties uitgeschakeld voor voetbalsjaals of een supporterssjaal: samples bij grote bestellingen mogelijk

Vaak is het mogelijk om een voorbeeld in te zien voordat er over wordt gegaan tot productie: bent u van plan om grote hoeveelheden voetbalsjaals of een supporterssjaal te bestellen? Bent u bang dat het resultaat tegenvalt? Dat is geen probleem! Zo’n voorbeeld wordt ook wel een sample genoemd en is vaak geheel kosteloos. U kunt het design van de… Read more »

Met voetbalsjaals of een supporterssjaal juichen voor uw club

      Reacties uitgeschakeld voor Met voetbalsjaals of een supporterssjaal juichen voor uw club

Voetbalsjaals of een supporterssjaal: wie wil ze niet hebben om hun favoriete club mee te steunen? Of het nou om voetbal, hockey, handbal of een andere sport gaat. Wat is een sportvereniging nou zonder een supporterssjaal? Het is toch iets unieks, waarin de sportvereniging zich onderscheidt ten opzichte van andere clubs.  Ook leuk is om de sjaals als versiering te… Read more »