Seniorplein
Image default
Startpaginas

iPhone reparaties in Utrecht!

Vooral de eerdere iPhones staan niet bekend om een lange batterijduur. Iedereen die deze telefoons in bezit heeft gehad heeft dan ook vast wel een keer te maken gehad met een telefoon die uitvalt. Dit is natuurlijk niet iets waar u op zit te wachten, maar gelukkig zijn er verschillende trucjes die je kunt gebruiken om de batterijduur van je telefoon te verlengen.

Laadt de batterij niet te lang op

De meest voorkomende reden dat een batterij sneller leeg gaat dan in de eerste instantie het geval was, is omdat de meeste mensen hun iPhone te lang opladen. Hierdoor zal de batterij op een gegeven moment overladen worden met als gevolg dat de capaciteit van de batterij verminderd. Om dit te voorkomen raden wij u aan om de telefoon pas op te laden wanneer het batterijpercentage 20% of minder is. Stop met opladen zodra de accu een percentage van minimaal 80% heeft bereikt. Het maakt in principe niets uit of u de batterij oplaadt tot 90% of 100%, maar zodra de accu een percentage van 100% heeft bereikt moet u stoppen met opladen. Gebruik tijdens het opladen altijd originele accu’s, omdat onoriginele accu’s mogelijk de batterij kunnen beschadigen.

Dark Modus

In de nieuwste iOs-versies kan je sinds kort gebruik maken van de ‘Dark Modus’. Deze modus veranderd alle witte kleuren naar zwart en dit zorgt ervoor dat de batterij van de telefoon een stuk minder gebruikt wordt. Je zal merken dat dit heel erg veel scheelt en uw telefoon zal een stuk langer meegaan.

Energiebesparingsmodus

Naast de Dark Modus kan je de energiebesparingsmodus instellen. Hierdoor worden alle activiteiten op de achtergrond uitgeschakeld, waardoor de telefoon een stuk minder batterij gebruikt. Hierdoor hoeft je telefoon minder hard te werken wat dus energie bespaart.

Merkt u nu echt dat uw batterij enorm kort mee gaat? Dan dient u zeer waarschijnlijk de batterij van de telefoon te vervangen. In dit geval kunt u terecht bij iPhone reparatie Utrecht voor een snelle en vakkundige telefoonreparatie.