De veelzijdigheid van VoIP aanbieders

      Reacties uitgeschakeld voor De veelzijdigheid van VoIP aanbieders

Bent u traditioneel bellen gewend? Dan zal u achterover slaan als u de mogelijkheden van bellen via internet ontdekt.  Wilt u hier graag meer over weten? Dan stellen wij u graag voor aan de superieure service en support van Lilytel. Deze specialist legt het graag voor u uit. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Zelfs als uw vestigingen zich in het buitenland bevinden. Heeft u thuiswerkers in dienst? Ook deze medewerkers kunt u deel uit laten maken van uw bedrijfstelefonie. Doordat VoIP aanbieders alleen gebruik maken van een internetverbinding en een computernetwerk is er geen apart netwerk meer nodig binnen uw bedrijf. Een goede internetverbinding is de enige ‘’must’’. Van een druk stedelijk gebied tot in een dorp: overal waar een internetverbinding aanwezig is kunt u bellen en gebeld worden. 

Hosted telefonie geeft door VoIP aanbieders de gelegenheid om uw bereikbaarheid te verbeteren

VoIP is goedkoper dan bellen, waardoor het zowel op vast als mobiel netwerk in de zakelijke gebieden vaker wordt geïntegreerd. Heeft u het al eens overwogen? U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel. 

Een specialist binnen de VoIP aanbieders: innovatief en betrouwbaar

Als u gaat voor een Hosted VoIP, brengt dat vele voordelen met zich mee. Als u hier een afspraak maakt, zal het ook volgens uw afspraak gebeuren. Dat schept duidelijkheid. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen altijd direct worden beantwoord en aanpassingen ook snel worden doorgevoerd.

Voor meer info :