Category Archives: Verbouwen

Waar gebruik je spuitlijm voor?

      Reacties uitgeschakeld voor Waar gebruik je spuitlijm voor?

Spuit lijm is praktisch voor zwaar werk en andere multifunctionele doeleinden. Het is eenvoudig aan te brengen bij specifiek gebruik om een ​​duidelijke permanente binding op een oppervlak te vormen. Het kan worden toegepast op projecten binnens- en buitenshuis. Spuitlijm is eenvoudig te hanteren en kan worden toegepast op allerlei materialen. Ze zijn een solide keuze voor handwerk, meubels, speelgoed,… Read more »

Hoger rendement dankzij een duurzame warmtepomp van de specialist uit Brabant

      Reacties uitgeschakeld voor Hoger rendement dankzij een duurzame warmtepomp van de specialist uit Brabant

Er gaat snel veel energie verloren als oudere ventilatiesystemen of verwarming- en koelinstallaties niet worden onderhouden. Kolsters Installatie Techniek biedt de totaaloplossing op het gebied van duurzame installatietechniek voor de agrarische sector, bedrijven en particulieren in Brabant. Van het ontwerpen van een koelinstallatie tot het installeren van een warmtepomp met bijbehorend leidingwerk in je bedrijfspand in Brabant, deze specialist draait… Read more »

Maak gebruik van deskundig advies door een Nederlandse schilder

      Reacties uitgeschakeld voor Maak gebruik van deskundig advies door een Nederlandse schilder

Hoe de Nederlandse schilder ervoor zorgt dat elk schilderwerk weer een succes wordt? De schilder gaat van tevoren altijd eerst met u in gesprek. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit bij Joost Bakker Schilderwerken. Voordat de eerste kwast in de verfpot wordt gedoopt en bij u op de muur wordt aangebracht, vindt er eerst een persoonlijk gesprek plaats tussen… Read more »

Zomer in zicht: 4 tips om je huis beter te beveiligen

      Reacties uitgeschakeld voor Zomer in zicht: 4 tips om je huis beter te beveiligen

Het voorjaar is weer begonnen en de zomer komt langzaam inzicht. Waar de meeste Nederlanders lekker de zon op zoeken, betekent dit het begin van het inbrekersseizoen. Ga maar na: het is voor een inbreker natuurlijk ideaal als een huis onbemand is in de vakantietijd. Vrij spel! Als huiseigenaar kun je anno 2018 echter een hoop doen om de inbreker… Read more »

Nauwkeurig funderingsherstel door de specialist in de omgeving van Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Nauwkeurig funderingsherstel door de specialist in de omgeving van Amsterdam

Wanneer de fundering van uw pand toe is aan vervanging en u geïnteresseerd bent in funderingsherstel door de specialist in Amsterdam, kunt u het beste Brouwer & Kok benaderen. Wilt u bijvoorbeeld met funderingsherstel uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Amsterdam geheel laten opknappen? Dan kan de woning of het pand er weer even tegenaan. Toch kunt u… Read more »