Tractor kopen? Kies voor een nieuw model in de showroom!

      Reacties uitgeschakeld voor Tractor kopen? Kies voor een nieuw model in de showroom!

Sterker nog, bij Jan Peters & Zonen kiest u uit diverse modellen nieuwe tractoren. Kom langs om het complete aanbod te bekijken. Het is afhankelijk van waar u de tractor voor wilt gebruiken. In de showroom van deze expert vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!

MF tractor te koop met een lange levensduur

Wat u wilt is een efficiënte en betrouwbare tractor die jaren meegaat. Dan komt u al gauw uit bij het welbekende en befaamde merk Massey Ferguson. Het moet natuurlijk om een machine gaan die geschikt is voor het werk dat u voor ogen heeft, maar een ding is minstens net zo belangrijk. En dat is de levensduur! Een tractor kost een hoop geld en u wilt daar natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Massey Ferguson is dan een uitstekende keuze. Met 160 jaar aan finetuning onder de motorkap is dit tractormerk het beste dat nu op de markt verkrijgbaar is. Bij Jan Peters & Zonen kunt u een MF tractor vinden die te koop wordt aangeboden.

Nieuwe MF tractor te koop; leer wat meer dan 160 jaar ervaring doet

Na zo’n lange tijd is ieder onderdeeltje van de tractor geperfectioneerd en in perfecte overeenstemming met de overige delen. Het resultaat is een tractor die het altijd doet, wanneer u hem nodig heeft!Dan kiest u natuurlijk voor een MF, Massey Ferguson, tractor die te koop staat bij Jan Peters & Zonen. Deze specialist handelt al jaren in MF tractoren en 160 jaar aan innovatie en ervaring hebben gezorgd voor machines die hun weerga niet kennen. Of u nu een tractor nodig heeft voor het zware werk, of voor lichtere klussen, bij deze aanbieder vindt u precies wat u nodig heeft voor uw bedrijf!

Voor meer info :