Een 4 seasons Delmar is eenvoudig in onderhoud en daardoor een populaire loungeset

      Reacties uitgeschakeld voor Een 4 seasons Delmar is eenvoudig in onderhoud en daardoor een populaire loungeset

Veel mensen kiezen voor een 4 seasons Delmar en een 4 seasons Aspen vanwege het weinige onderhoud. Er hoeft maar twee maal per jaar aandacht aan besteedt te worden, als men kiest voor een beschermhoes worden de meubelen bijna volledig beschermd. Men kiest voor een mild middel zodat het vlechtwerk goed intact blijft alsmede de beschermlaag. Het wordt nadrukkelijk afgeraden om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ook een hogedrukreiniger wordt hieronder geschaard. Het is beter te kiezen voor een milde substantie zoals groene zeep. Deze is PH neutraal en laat geen krassen achter. Door na te spoelen met schoon water worden de meubels doeltreffend gereinigd en blijven ze jarenlang een lust voor het oog. Voor de reiniging van een 4 seasons Delmar of Aspen is twee keer per jaar voldoende.

Kwaliteit van een 4 seasons Aspen

Er zijn op het gebied van seizoenstuinmeubelen vele mogelijkheden beschikbaar. De 4 seasons Delmar is favoriet onder kritische klanten omdat deze een fantastische kwaliteit biedt en stevig is. De 4 seasons Aspen doet daar in niet onder maar is dan ook van dezelfde fabrikant. De kwaliteit uit zich in stootvastheid en de weinige slijtage die de loungesets gedurende verschillende jaren ondervinden. Er is bewust voor een aluminium frame gekozen en het vlechtwerk is van duurzaam kunststof dat met veel zorg geproduceerd is. Ook het vlechtwerk zelf is nauwkeurig uitgevoerd zodat deze bestand is tegen allerlei omstandigheden.

Bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden

In Nederland kunnen de weersomstandigheden zeer verschillen, de 4 seasons Delmar loungeset is hier tegen bestand. De 4 seasons Aspen is daarnaast net zo stevig en bestand tegen extremen. Het grote voordeel is dan dat de meubels niet verplaatst hoeven te worden en het hele jaar buiten blijven. Hevige regenval of ijzige vrieskou zijn geen probleem voor deze modellen. Ook extreme droogte en felle zon maken geen kans. De meubels zullen niet verkleuren en de stevigheid blijft gegarandeerd. De verschillende onderdelen alsmede de kussens zijn voorzien van een beschermende laag dat vuilafstotend werkt. De kussens kunnen indien gewenst met een speciaal wasmiddel gewassen worden zonder dat de laag wordt verwijderd.

Voor meer info : https://www.vdgarde.nl/