Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Huis Verhuren

Wilt u uw huis verhuren? Dan kijk u op Verhuur Vastgoedbeheer! Wij verhuren niet alleen uw woning, wij zorgen er ook voor dat u er geen omkijken naar heeft.

Wij vinden een betrouwbare huurder die past bij uw woning. De potentiële huurder wordt altijd gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Wij adviseren welke huurder het beste bij uw woning past, hierna kunt u beslissen of de huurder uw huis mag huren. Ook regelen wij zaken als het opstellen van een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een begin- en eindinspectie van de woning. Wij hebben een landelijk netwerk van aangesloten vestingen, altijd een bij u in de buurt! U wordt geholpen door een makelaar met veel verstand van de lokale markt zodat uw woning op de juiste manier wordt aangeboden.

Bij Verhuur Vastgoedbeheer kunt u verhuren via de leegstandswet, kamers verhuren, verhuren aan expats, verhuren tijdens vakantie, enzovoort. Ook kunt u terecht voor gemeubileerde of ongemeubileerde verhuur en tijdelijke verhuur of verhuur voor onbepaalde tijd. Wij bieden vastgoedbeheer aan, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw verhuurde woning. Alles wordt voor u geregeld: wij bieden technisch en financieel beheer aan.

 

Meer informatie over huis verhuren via Verhuur Vastgoedbeheer of direct uw woning aanbieden? Vul het formulier op onze website in of neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl

Voor meer info : http://www.verhuurvastgoedbeheer.nl