Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Koopwoning Verhuren Zwolle

Koopwoning verhuren Zwolle doet u via Koopwoningen Verhuren. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van koopwoningen en kunnen u van professioneel advies voorzien over bijvoorbeeld huurder en huurprijs. Doordat wij aangesloten kantoren hebben wordt u geholpen door een makelaar die de lokale markt kent. Zodoende krijgt u goed advies over een geschikte huurprijs. De huurder wordt gescreend op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Koopwoningen Verhuren zorgt onder andere voor een degelijk huurcontract en is aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Verhuur via de leegstandswet

Uw koopwoning verhuurt u over het algemeen via de leegstandswet. Met een leegstandswetvergunning die u aanvraagt bij uw gemeente kunt u tot 5 jaar uw koopwoning verhuren. U hoeft beperkte huurbescherming te garanderen waardoor het gemakkelijker is de huurder te laten vertrekken als u uw woning heeft verkocht. Ook mag u zelf de huurprijs bepalen. Door gebruik te maken van de leegstandswet kunt u eventuele dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme.

Vastgoedbeheer

U kunt bij Koopwoningen Verhuren ook terecht voor het beheer van uw koopwoning. Wij bieden financieel en technisch beheer aan waardoor u geen omkijken heeft naar uw verhuurde koopwoning. Dit houdt in dat wij onder andere facturen voor u versturen, de huur voor u innen en kleine technische problemen helpen oplossen.

Meer informatie over koopwoning verhuren Zwolle? Bel 088 – 700 99 55 of ga naar www.KoopwoningenVerhuren.nl!

Voor meer info : http://www.koopwoningenverhuren.nl/koopwoning-verhuren-zwolle/