Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Leren aandelen kopen

Als je meer wilt verdienen op de lange termijn dan is beleggen natuurlijk een aantrekkelijke methode. Je kunt eigen ‘wachten’ tot je aandelen meer waard worden. Voordat je gaat beleggen in aandelen raden we je wel aan om je eens flink te verdiepen in de wereld van beleggen en aandelen. Houdt er rekening mee dat je moet concurreren met beleggers over de hele wereld en aandelen worden niet altijd meer waard dus er zitten zeker risico’s aan! Om de risico’s te beperken kun je ook een cursus beleggen volgen zodat je altijd beter op de hoogte bent dan andere en slimme investeringen kunt doen!

 

Waarom investeren in aandelen?

Investeren in aandelen is echt voor mensen met een lange termijn visie. Je investeert in aandelen omdat je op de lange termijn geld terug kan krijgen uit dividend en de waardestijging van het aandeel. Bovendien ben je een stukje eigenaar van een bedrijf waar je natuurlijk trots op kunt zijn!

 

Hoe werkt dat dan, aandelen kopen?

Aandelen kopen doe je op de beurs maar je kan natuurlijk niet zelf naar de aandelenbeurs gaan. Meestal worden aandelen daarom gekocht via een online broker, dit is als het ware een soort tussenpersoon waar via je de aandelen eenvoudig en snel kunt aankopen. 

 

Waarom een cursus beleggen volgen?

voordat je aandelen gaat kopen moet je er natuurlijk wel wat vanaf weten. We raden je aan om daarom een boek te lezen of gelijk een cursus beleggen te volgen. Met deze cursus leer je in no time wat je wel en niet moet doen op het gebied van beleggen.

Voor meer info : http://www.allesoveraandelen.com