Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Makelaar Groningen

Opzoek naar een makelaar Groningen? Zoek niet verder: Verkoopmakelaars Groningen! Het is belangrijk een professionele partner te hebben in de verkoop van uw woning. Wij weten precies hoe uw woning moet worden aangeboden aan de markt. Zo stellen wij een profiel op van de potentiële koper en baseren hierop hoe de woning moet worden aangeboden. Wij hebben een objectieve kijk en geven u advies hoe u uw woning het beste verkoop klaar maakt. De eerste drie maanden van de verkoop zijn cruciaal, wij zorgen ervoor dat uw woning juist in deze periode opvalt. Dit doen wij onder andere door het plaatsen op onze website en op Funda. Maar ook middels onze partner Houseboost, een online marketingspecialist voor woningen. Zij zorgen voor extra exposure via bijvoorbeeld een online Google advertentiecampagne en het bovenaan plaatsen van uw woning op diverse woningwebsites. Dit pakket ter waarde van €450 is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis!

Ook bepalen wij gratis de waarde van uw woning, dit doen wij middels marktonderzoek. Binnen 48 uur krijgt u een eerlijke en realistische vraagprijs van uw woning. Verkoopmakelaars Groningen werkt op no cure no pay basis tegen een tarief van 1,25% van de verkoopsom. Bij deze prijs zijn professionele foto’s en bezichtigingen op zaterdag inbegrepen.

 

Wilt u meer informatie over makelaar Groningen: Verkoopmakelaars Groningen? Kijk op onze website VerkoopmakelaarsGroningen.nl

Voor meer info : http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl

Gerelateerde artikelen

Een goede makelaar in Borne inschakelen?

Leren aandelen kopen

Verhuisdozen om te migreren, verhuizen, opslag en zoveel meer. Verhuisdoos voor elke klus