Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Mijn persoonlijke top 5 van Oosterse lampen

Oosterse tafellamp Seth

Mijn eerste mysterieuze oosterse sprookje begon met deze tafellamp…
Natuurlijk is dit een grapje maar het is inderdaad zo dat deze tafellamp mij liet zien hoe bijzonder sfeervol dit soort verlichting is. Ik was wat aan het snuffelen op internet want ik had een donkere hoek in mijn huiskamer en wilde daar een sfeerlichtje hebben. Op zoek naar iets wat je niet overal ziet, toen ik deze site van oosterse lampen zag was ik gelijk verkocht.

Ik heb hem direct besteld en toen ik hem binnen kreeg gelijk uitgepakt en neergezet, het stond super gezellig. Maar toen het donker was en ik hem aandeed zag ik het lichteffect en was echt verbaasd… wat een schitterend licht zeg. Ik was verkocht en ja van het een komt het ander…..

Arabische hanglamp Cleopatra 40x50cm

Door het geweldig leuke effect van de tafellamp durfde ik nu de stap te nemen en bestelde deze toch best grote hanglamp voor boven de salontafel. Best spannend maar het was echt een goede keuze want het stond super leuk. Iedereen die langs kwam vond het mooi vooral als de oosterse lamp aan is het licht bijzonder sfeervol. Het lichteffect door het groot aantal gaatjes kan worden versterkt door meer wattage in de lamp te doen. Mijn lamp heeft een dimmer wat ideaal is omdat je dan zelf het lichteffect kan bepalen.

Ooster plafondlamp Atoem 25cm

Toen moest mijn slaapkamer er aan geloven… Lekker slapen in een sprookje van 1001 nacht.
Onze slaapkamer is niet erg groot dus heb ik gekozen voor de plafondlamp Atoem in 25cm en dat was een prima keuze. Het effect was weer geweldig en bovendien ook erg romantisch voor in de slaapkamer.

Arabische tafellamp Bastet

In de hal boven had ik gelijk deze tafellamp besteld waar ik een heel klein wattage lampje heb in gedaan zodat hij kan blijven branden in de nacht als oriëntatie puntje. Praktisch maar vooral erg sfeervol.

Oosterse hanglamp Akeem

Al een lange tijd waren we op zoek naar een leuke lamp voor onze dochter van 13 jaar en we konden niet echt iets vinden. Het was te kinderachtig of het was juist weer te modern voor haar kamer. Toen ze deze lamp zag was ze direct verkocht en hij geeft ook super gezellig licht in haar tienerkamer.

Dus laat je ook betoveren door dit prachtige sprookjesachtige licht.

Voor meer info : http://www.kamerlampen.nl/marokkaanse-lantaarns/