Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Oplossingen voor overlast van ongedierte in huis

Ongedierte in huis – Wie er vaak last van heeft, weet dat ongedierte in de vorm van insecten, vliegen ,muggen of zelf muizen en ratten absoluut geen pretje zijn. Heb je ze eenmaal in huis, krijg ze dan maar eens weg. Wij zullen u informeren hoe u ongedierte kunt herkennen. En hoe u succesvol kunt zijn in de bestrijding van ongedierte, door de juiste ongedierte bestrijding in te zetten waarbij absoluut geen gif of andere voor de mensen gevaarlijk stoffen gebruikt hoeven te worden! Een beter milieu begint ook bij een veilige manier van het bestrijden van insecten en ongedierte.

Heb je in huis bijvoorbeeld last van kruipend ongedierte zoals Mieren, dan kun je wel een mieren val met lokstof plaatsen, maar dit trekt over het algemeen enkel meer mieren aan. Wij zijn in dit geval voorstander van een apparaat wat ultrazone geluidsgolven uitzend. Alle mieren maar ook ratten, muizen en andere insecten zullen uw huis voortaan overslaan!

Ook zijn er heel veel huishouden die last hebben van Vliegende Insecten. Vaak wonen ze dichtbij het water, of ligt er dichtbij een natuur gebied. Je wilt natuurlijk op een fijne manier zonder teveel vliegen kunnen leven. Indien je toch last hebt van een teveel aan vliegen en muggen, dan is een vliegen vanger ook wel muggenvanger een ideaal red middel.

De verschillende vliegen vangers: Je hebt diverse vliegen en insecten vangers in allerlei prijsklassen. Je kunt een simpele vliegenvanger op elektriciteit of één met aanzuiging kracht nemen. Ook is het mogelijk om mooie Design vliegenvangers aan te schaffen met zowel UV licht als lokvloeistof in combinatie met een zeer insectvriendelijke kleefplaat, waar alle insecten gewoon aan vast blijven plakken! Ook is er een optie dat je de mug, vlieg in feite helemaal niet dood, u laat het beeste gewoon uitdrogen in een afgesloten reservoir.

Alle onderdelen van de vliegenvangers zoals de UV lampen, de kleefplaten of de lokstof kunt u allemaal via de anti vliegen shop online bestellen. Alles wordt vakkundig ingepakt en op een zorgvuldige manier met de pakketpost naar uw toe gezonden.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Koopwoning Verhuren Zwolle

Een serrebouwer inhuren

De ideale woonbeleving van senioren