Eenvoudige transport software voor C-SUM en FemSum administraties: Douaneloods

      Reacties uitgeschakeld voor Eenvoudige transport software voor C-SUM en FemSum administraties: Douaneloods

Met Douaneloods beheert u eenvoudig zowel binnenkomende als uitgaande goederenstromen en is ontwikkeld voor FemSum en C-SUM administraties. De douane heeft de software goedgekeurd en een aantal grote bedrijven maakt hier al gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen en HAWB’s inbrengen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig.

Naast transport software ook software gericht op luchtvracht

Ook voor de luchtvracht kan het Transport Management Systeem gebruikt worden als werkvriendelijk systeem met diverse mogelijkheden. Alle zendingen kunnen hiermee volledig afgehandeld worden, inclusief alle bijbehorende documenten als facturen, referenties en pakketbeschrijvingen. De transport software is in maar liefst acht verschillende talen beschikbaar. De transport software voor luchtvracht wordt Sprinter 2000 genoemd en staat bekend om zijn vele verschillende functies. Maar wat kunt u er nu precies mee? Sprinter 2000 maakt bijvoorbeeld automatisch een tariefberekening, bevestigt CMR’s en ACN- bonnen en douaneaangiftes kunt u zelf specificeren. Oftewel, een handig Transport Management Systeem voor de luchtvracht, dat gemakkelijk te gebruiken is en u veel voordelen oplevert.

Wat is er allemaal mogelijk met het Transport Management Systeem?

U wilt een Transport Management Systeem van Cargo Data Systems, een partner in Transport Software, aanschaffen. Maar wat is in uw situatie de beste optie? Het Transport Management Systeem maakt het mogelijk om eenvoudig groupage aan te maken en in te plannen, meerdere bezorg- en afhaaladressen aan te maken voor een verzending, gevaarlijkste stoffen en temperatuur zendingen te behandelen en de route te berekenen via Google Maps. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo heeft de transport software een dashboard welke in het openingsscherm direct inzicht geeft in de transporten van de week, verjaardagen, acties, nieuwsberichten en lopende offertes. Het werkt dus tevens als communicatiemiddel! Ideaal, nietwaar?