Altijd een vaste werkwijze voor het digitaliseren van uw administratie

      Reacties uitgeschakeld voor Altijd een vaste werkwijze voor het digitaliseren van uw administratie

Het is logisch dat u uitgaat van een professionele aanpak als u uw administratie laat digitaliseren door een specialist. Wanneer u kiest voor de diensten van BMconsultants ontvangt u altijd eerst een Quick Scan Analyse. Dit is een vast onderdeel voorafgaand aan de inrichting van complexere digitaliseringsvraagstukken. Tijdens de analyse wordt gekeken naar de huidige situatie en behoeften op korte en lange termijn. Vervolgens worden mogelijke oplossingen opgesteld en krijgt u advies over invoering van deze scanoplossingen. Uiteindelijk presenteert de specialist de bevindingen, adviezen en een indicatie van de kosten in een rapport. Na de Quick Scan Analyse volgt een offerte en wordt het plan voor bijvoorbeeld de digitale factuurverwerking geïmplementeerd.

Volg een training en schakel over naar digitale factuurverwerking

Overweegt u om met uw onderneming over te gaan op een moderne werkwijze door uw documenten te digitaliseren? Uw facturen voortaan digitaal verwerken en op deze manier zorgen voor een efficiëntere bedrijfsvoering? Maar weet u niet precies hoe u dat in werking zet? Dat is geen probleem dankzij een specialist als BMconsultants! Zij geven namelijk trainingen, workshops en cursussen waarin u alle ins en outs leert over verschillende automatiseringsprocessen. Zo geven ze bijvoorbeeld workshops waarin u leert over digitale factuurverwerking met de Kofax software. Heeft u speciale vraagstukken over het digitaliseren van de administratie binnen uw bedrijf? Dan kunt u ook gebruik maken van de maatwerk oplossingen en trainingen die deze specialist aanbiedt.

Bespaar tijd met digitale factuurverwerking

Bent u een echte ondernemer in hart en nieren? Dan heeft u altijd een blik op de toekomst om uw bedrijf zo goed mogelijk leiden. Een manier om met de nieuwste innovaties mee te gaan is het digitaliseren van uw administratie voor een snelle verwerking van facturen. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw administratie en documentverwerking te digitaliseren met behulp van een specialist als BMconsultants? Met digitale factuurverwerking kunt u uw documenten immers een stuk vlotter afhandelen dan voorheen. Handmatige registratie van een factuur kost uw medewerkers doorgaans veel tijd. Hierbij is deze manier van werken ook foutgevoelig. Met digitale factuurverwerking is dit probleem verleden tijd. Een digitale factuuroplossingen kan uw facturen herkennen en automatisch verwerken. Op deze manier verloopt uw factuurproces soepel en efficiënt.

Voor meer info :