De hele winter warm met een goed onderhouden opritverwarming

      Reacties uitgeschakeld voor De hele winter warm met een goed onderhouden opritverwarming

Zorgt u zelf voor het onderhoud aan uw oprtitverwarming? Dat is wel heel veel gedoe! Dat zou zonde zijn ook, aangezien de garantie verloopt wanneer u zelf iets kapot maakt. En met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er snel een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Het behoud van een gezond milieu is steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Het bespaart geld, maar ook hebben we zelf profijt van een beter milieu en kunnen we op een prettiger manier blijven leven. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

Vaak staat u in de winter ’s ochtends een hele tijd te wachten in de kou tot de ramen van uw auto ontdooid zijn. En voordat uw oprit sneeuw- en ijsvrij is, dat duurt helemaal lang! Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!