Flexibiliteit gevraagd bij medewerker melkveehouderij gezocht

      Reacties uitgeschakeld voor Flexibiliteit gevraagd bij medewerker melkveehouderij gezocht

Heeft u een medewerker melkveehouderij gezocht staan? Dan vindt u die geschikte medewerker via Sterwerk. Binnen de sector is er vaak behoefte aan arbeidskrachten op tijdelijke- of seizoen basis. Daarom kunt u bij Sterwerk kiezen voor een uitzend- of een detacheringscontract. Bij uitzenden kiest u voor een medewerker die u voor een bepaalde periode inhuurt. Dit type contract houdt veel opties voor flexibiliteit open. Wilt u voor langere tijd iemand inhuren? Kies dan voor een detacheringscontract. De medewerker komt dan bij Sterwerk op de payroll te staan, dus u hoeft zich ook niet bezig te houden met de administratieve afhandeling.

Vacature openstaan voor medewerker melkveehouderij gezocht? Schakel een bureau in!

Medewerker melkveehouderij gezocht? Het is belangrijk de vacature zo veel mogelijk te verspreiden op de juiste plekken. Heeft u erover nagedacht welke kanalen u hier het best voor kunt gebruiken? Dient u de vacature in bij een uitzendbureau of gaat u zelf op zoek? Gebruikt u hier social media voor of een ander platform? Het belangrijkste bij een dergelijke, specifieke vacature, is dat deze zoveel mogelijk zichtbaar wordt gemaakt voor mogelijke kandidaten. Heeft u zelf geen platform, of is dit erg beperkt? Schakel dan de experts van Sterwerk in om voor u de ideale kandidaat te vinden! U maakt dan gebruik van professionele dienstverlening en een goede match voor uw bedrijf is gegarandeerd!

Heeft u een functie als medewerker melkveehouderij gezocht openstaan, maar niemand gevonden?

Sterwerk is de uitzendspecialist voor melkveehouderijen. Hier vindt u snel iemand bij wie het werk past én die past binnen uw bedrijf. Het kan lastig zijn om een dergelijke vacature ingevuld te krijgen. Het gaat immers om een behoorlijk specifieke branche en zelf heeft u het natuurlijk hartstikke druk met uw corebusiness. Schakel daarom een specialist in op het gebied van uitzenden en detacheren in de melkveehouderij. Een specialist als Sterwerk. Dankzij een jarenlange ervaring heeft dit bureau een uitgebreid netwerk opgebouwd met klanten én kandidaten met als doel de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Ondertussen kunt u gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden binnen het bedrijf.

Voor meer info :