Hoe doet u aan goed kabelmanagement op kantoor?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe doet u aan goed kabelmanagement op kantoor?

Nooit meer last van in de knoop geraakte kabels. Nooit meer vallen over rondslingerende kabels. Klinkt dat niet geweldig? Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! Ook de akoestiek kunt u eenvoudig verbeteren op kantoor. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan er voor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd.  

Een ruime collectie aan wanden om de akoestiek te verbeteren op het kantoor

Er zijn verschillende manieren om geluidsoverlast op kantoor te beperken. U kunt dit doen door het creëren van betere akoestiek dankzij planten, maar ook door flexibele wanden te plaatsen. Deze kunnen wit zijn, maar ook worden voorzien van een mooi kleurtje of leuke print. Wilt u een jonge en frisse uitstraling op kantoor? Kies dan voor panelen met dierenprints of prints gebaseerd op de natuur. Bent u eigenaar van een groot bedrijfspand, maar weet u niet zo goed hoe de ruimte efficiënt kan worden benut? Kies dan voor creatieve werkplekken in de vorm van huisjes of hokjes. Combineer de creatieve werkplekken met de voordelen van kabelmanagement en uw kantoor ziet er prachtig uit! 

Door goed kabelmanagement ziet uw kantoor er opgeruimd uit

Wat kan er nog worden verbeterd aan uw werkplek? Heeft u bijvoorbeeld ook altijd last van rondslingerende kabels? Dan is kabelmanagement voor uw kantoor dé oplossing. Vandaag de dag zijn er vele variaties om uw kabels netjes weg te werken. Wat dacht u van diverse kabelgoten, kabeldoorvoeren en cable-grips. In de tafels worden opbouw- of onderbouwmodules gemonteerd. De stekkerdozen zijn eenvoudig naar wens samen te stellen met stroomaansluitingen, data-aansluitingen en multimedia-aansluitingen. Zijn de tafels naar wens, maar wilt u in rust kunnen vergaderen? Of is uw werkplek op dit moment te luidruchtig door bellende mensen of een draaiende printer? Bij Bowerkt kunt u ook de akoestiek op kantoor verbeteren door het gebruik van diverse akoestische oplossingen.