Hofkens HIG: voor de efficiente schoonmaakklussen

      Reacties uitgeschakeld voor Hofkens HIG: voor de efficiente schoonmaakklussen

Wij zijn schoonmaakbedrijf Hofkens HIG. 

Het Oranje van Hofkens HIG

Onze prioriteit ligt altijd bij het schoonmaken van de belangrijke zaken. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd efficiënt te werk gaan. Dankzij de verschillende certificaten van Hofkens HIG, waaronder ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Je hebt dus altijd te maken heeft met professionele reinigers. Hofkens HIG is ook partner van verschillende organisaties zoals: Vereniging Schoonmaak Research, SIEV, Stichting Industriële Reiniging en Code verantwoordelijk Marktgedrag. Heeft u interesse in reguliere schoonmaak in Waalwijk of reguliere schoonmaak Moerdijk? Wij staan voor u klaar.

Elke schoonmaakklus op maat

Of het nu gaat om schoonmaak in de industrie of om de reguliere schoonmaak, wij steken graag de handen uit de mouwen. Door programma’s op maat kunnen we bepalen wat de belangrijke schoonmaakklussen zijn en wat wij kunnen doen om uw wensen te vervullen. Zo heeft u altijd een schoonmaakprogramma die bij u past. U kunt altijd bij ons terecht: of u nu gebruik wil maken van periodieke schoonmaak of dagelijkse schoonmaak. Wij hebben altijd een opgesteld schoonmaakprogramma en onze Allesreinigers hebben altijd hele duidelijke richtlijnen. Dit biedt u zekerheid en regelmaat. Zo kunnen we zo effectief mogelijk aan de slag en richten we ons op de belangrijke zaken. Dit is niet alleen handig voor ons maar ook voor u. Zo weet u waar u aan toe bent. Wilt u ontzorgt worden op het gebied van schoonmaken? Kies  dan voor de klantgerichte oplossing van Hofkens HIG!

Wij werken door heel Nederland

Vraagt u zich af of een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk iets voor uw bedrijf is? Wij zijn voor elke schoonmaakklus de  partij en gaan geen enkele schoonmaakklus uit de weg. We gaan er dagelijks op uit om schoon te maken door heel Nederland. We werken in verschillende kantoorpanden, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Maar ook in zwembaden, sporthallen en sportscholen zijn geen probleem voor ons. Daarom kunt u voor de reiniging van trappenhuizen bijvoorbeeld ook bij ons terecht. Hofkens HIG werkt op verschillende locaties en zijn bekend in elke omgeving in Nederland. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag kijken wij daarom samen met u naar alle verschillende mogelijkheden en een passende oplossing. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met Hofkens HIG heeft u alles onder één dak. We werken met een vast team. Wij zijn niet alleen een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk, maar ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Neem contact op en u ontvangt meer informatie over ons!

Voor meer info : https://hofkenshig.nl/