Met persoonlijke coaching wordt de 5S methode implementatie gegarandeerd een succes

      Reacties uitgeschakeld voor Met persoonlijke coaching wordt de 5S methode implementatie gegarandeerd een succes

Met 5S methode optimalisatie, maakt u uw bedrijfsvoering optimaal. En zeg nu zelf, als ondernemer wilt u natuurlijk dat de manier waarop u werkt continu blijft verbeteren. Dag in dag uit bent u bezig met het optimaliseren van uw organisatie. Met zijn allen zijn we continu aan het verbeteren. Maar weet u precies hoe u uw dagelijkse processen zo veel mogelijk kan blijven optimaliseren? Een professionele en ervaren coach kan u hierbij helpen. U vindt zo’n coach bij een bedrijf genaamd Blokss. Dit bedrijf begeleidt en coacht u op een hands-on manier. Zo kunt u meteen aan de slag met het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om over te gaan op implementatie van de 5S methode? Of wellicht een andere manier om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? De juiste coaching maakt het mogelijk!

Efficiënter werken dankzij 5S methode implementatie

De laatste jaren wordt de 5S methode steeds meer geïmplementeerd. Heeft u al eens gehoord van deze methode? Wat de methode eigenlijk inhoudt, is dat het u helpt om uw werkplek op te ruimen. U gooit weg wat u niet nodig heeft en behoudt alleen maar de zaken die belangrijk zijn. Door uw werkplek op deze manier te organiseren kunt u gegarandeerd efficiënter werken. Uw werknemers zullen hun werkzaamheden sneller kunnen gaan uitvoeren. Hierdoor produceert u niet alleen meer, u bespaart ook nog eens op de kosten. Dankzij de implementatie van de 5S methode slaat u dus meteen twee vliegen in één klap. Zorg er wel voor dat u de implementatie van de 5S methode binnen uw bedrijf overlaat aan een gespecialiseerd bedrijf. Zo is Blokss expert als het om het efficiënter maken van bedrijfsprocessen gaat.

5S methode implementatie verloopt in vijf stappen

Na implementatie van de 5S methode heeft u alle middelen om een stuk efficiënter te gaan werken. Een specialist zoals Blokss is een goede partner om u te helpen met het opzetten van deze methode. De implementatie van de 5S methode verloopt in vijf fases. U begint met de sorteerfase. Hierin bekijkt u wat noodzakelijk en overbodig is binnen uw organisatie. Hierna volgt het schoonmaken. Tijdens deze stap worden ruimtes en gereedschappen schoongemaakt. De schoonmaakmethodes worden vastgelegd voor de toekomst. Tijd voor fase drie: het schikken. In deze fase worden vaste plekken aan bijvoorbeeld gereedschappen toegekend. Tijdens de volgende stap, het standaardiseren, wordt ervoor gezorgd dat u niet voor verrassingen komt te staan. De eerste drie fases worden duurzaam gemaakt. Uiteindelijk is er de laatste fase: het systematiseren. In deze fase wordt gezorgd voor het behoud en de continuïteit van de verbeteringen.

Voor meer info :