Tijdregistratie, orderregistratie, aan- en afwezigheid registeren

      Reacties uitgeschakeld voor Tijdregistratie, orderregistratie, aan- en afwezigheid registeren

Kies voor het Immotix Time-Advanced tijdregistratie pakket als u wilt kiezen uit veel opties. De gepresenteerde uren per project worden overzichtelijk gemaakt in een orderregistratie module. Het is mogelijk om via Immotix aan- en afwezigheid, tijdregistratie en orderregistratie te registreren. Het ingeven van orders is mogelijk via tablet, barcode reader, desktop terminal en handscanner. U heeft onder andere een duidelijk overzicht van de orders per medewerkers of afdeling. Daarnaast is Immotix een software oplossing waar toegang van verschillende leveranciers aan gekoppeld kan worden. U bepaalt wie en wanneer toegang heeft! Gekoppelde systemen zijn bijvoorbeeld IP camera systemen en UTC inbraak. Bekijk eens de mogelijkheden bij van Bragt Time in Terheijden.

Tijdregistratie, beheer, afwezigheden en verwerking van alle gewerkte uren

U vindt het belangrijk om de waarde op tijd in te schatten door middel van tijdregistratie. Kies dan voor een gebruiksvriendelijk product die u hierbij helpt. Tijdregistratie is direct input voor de loonverwerking en kan ook helpen bij een exacte kostenplaatsregistratie. Door registratie van de tijd en aanwezigheid van medewerkers houdt de organisatie hier zicht en grip op. Bij afwijkingen kan direct bijgestuurd worden. Dit kan uiteindelijk leiden tot verbetering van bedrijfsprocessen en daarmee tot besparingen op de organisatiekosten. Het VBE TIME-Lite tijdregistratie pakket biedt dé oplossing! Dit is een erg eenvoudig softwarepakket, heeft dezelfde functionaliteit als een prikklok en is verkrijgbaar bij de specialist in Terheijden: van Bragt Time!

Immotix Time-Advanced: tijdregistratie pakket voor uw organisatie

U wilt een volledig en compleet tijdregistratie pakket voor uw bedrijf of onderneming. Dan biedt het Immotix Time-Advanced pakket een hele goede uitkomst. Het pakket wordt geleverd in modules van 10 tot 1000 medewerkers waardoor Immotix Time-Advanced tijdregistratie meegroeit in een organisatie. Het pakket is een software tijdregistratie cloud oplossing, met eenvoudige functionaliteit. De beveiligingsproducten en software solutions van Van Bragt Time zijn erg functioneel. Het meest gebruiksvriendelijke tijdregistratiepakket, is beschikbaar bij van Bragt Time in Terheijden. Het pakket is een betrouwbare oplossing voor beheer van de gewerkte uren en afwezigheden, en dat vanaf iedere gewenste locatie! De specialist helpt uiteraard met de installatie van de software. Daarnaast voorziet van Bragt Time u graag van de juiste instructies.