Seniorplein
Image default
Aanbiedingen

Tips voor de mooiste kerstverlichting buiten

Met de lange donkere dagen, kunnen we allemaal wel wat sfeer in en rondom het huis gebruiken om in de feeststemming te komen. In deze blog lees je de allerbeste en leukste tips voor je tuin of balkon met de feestdagen. 

 

Laten we vooropstellen dat de keuze in kerstverlichting voor buiten echt reuze is. Er zijn heel veel verschillende lengtes, kleuren, soorten snoeren en natuurlijk verschillende soorten kerstverlichting. Daardoor is het best lastig om de juiste en duurzame keuze te maken. in deze blog helpen wij jou! 

 

Kerstverlichting voor binnen of buiten

Wanneer je op zoek bent naar kerstverlichting voor binnen, dan is het vaak een makkelijke keuze. Maar als je iets zoekt voor buiten, dan zijn er wel een paar dingen om te overwegen. Want hoewel steeds meer verlichting voor zowel binnen als buiten geschikt is. Zijn er toch een aantal dingen die je moet weten.

 

Kerstverlichting op timer 

In de donkere maanden is het altijd koud buiten. Je wilt daarom niet elke keer naar buiten moeten om de kerstverlichting aan en uit te doen. Zorg daarom dat je buitenverlichting voorzien is van een handige timer. Met de tijdschakelaar voor buiten bepaal jij tot op de minuut nauwkeurig wanneer de verlichting aan- en uitgaat. Via de draaischijf is de tijd in te stellen, dan is het alleen nog een kwestie van de stekker erin en gaan. 

 

Contactdoos waterdicht

Let er altijd op dat je een waterdichte stekker of stekkerdoos gebruikt! Wanneer er water in een contactdoos terecht komt kan dit ervoor zorgen dat de plus- en min draden met elkaar in contact komen. Dit heeft een kortsluiting tot gevolg. Hierdoor kan zelfs een brand ontstaan. De waterdichte contactdoos heeft 4 stopcontacten en is eenvoudig aan- en uit te zetten met een schakelaar. Verder zit er een kabel aan van 140 centimeter. Dit is ideaal om de kerstverlichting op aan te sluiten. 

 

Verlengkabels 

De verlengkabels zijn bedoeld voor het gemakkelijk en veilig koppelen van verschillende soorten verlichting voor binnen en buiten. Maar wat zijn die kabels nou eigenlijk? De verlengkabels zijn handig voor het langer maken van jouw kerstverlichting. in het assortiment zijn verschillende soorten verlengkabels verkrijgbaar. 

 

https://kerstverlichting.nl/winkel/kerstverlichting_accessoires/tijdschakelaar/tijdschakelaar-voor-buiten/