Seniorplein
Image default
Architectuur

Het vinden van een goede slotenmaker bij noodgeval.

Je kent misschien wel een goede slotenmaker die je voor diverse problemen met je sloten nu of dan eens nodig hebt gehad. Maar je hebt ze wel nooit nodig gehad voor een noodgeval met een slot. Je moet immers weten dat er, alhoewel de meeste vakmensen in de slotenindustrie hun dienst wel verlenen bij een noodsituatie, er ook speciale slotenmakers zijn die bijzonder goed uitgerust zijn om je te helpen bij een noodgeval. Het is zeer belangrijk dat je over een vakman kunt beschikken die uitstekende dienst verleent bij een noodsituatie met een slot. Je moet immers beseffen dat ze paraat staan om je te helpen als je ze het meest nodig hebt, ongeacht het ogenblik van de dag.

Als je plots in oog komt te staan met een noodgeval met sloten dan heb je geen tijd om te wachten. Een van de eerste zaken die zou moeten vragen aan de noodslotenmaker is of hij een wachttijd garantie biedt. Sommige slotenmakers doen dat en anderen dan weer niet. Je zal waarschijnlijk wel beter af zijn met iemand die zijn aankomsttijd kan garanderen. Als je dan immers toch met een dergelijke probleemsituatie geconfronteerd wordt, geeft die wachttijdgarantie je wel min of meer wat geruststelling. Je zal dan tenminste weten hoe lang je waarschijnlijk zal moeten wachten op de hulp. De onzekerheid over de wachttijd is gewoonlijk slechter dan te weten wat je mag verwachten, zelfs als die tijdsgarantie een uur of twee bedraagt.

Naast die wachttijdgarantie , zou je hem ook moeten vragen of hij extra bedragen aanrekent voor noodsituaties waarvan men verwacht dat hij ze zal oplossen. Je moet ook weten of die toeslagen enkel worden aangerekend na een bepaald uur of in het weekend. Niet alle noodgevallen met sloten gebeuren tijdens de rusturen, en dan moet je ook weten of het bedrijf misschien kosten aanrekent voor nooddiensten tijdens de werkuren. Soms zal dat van belang zijn, en soms niet.

Wanneer het er echt op aan komt, wil je ook wel een slotenmaker vinden die begrip heeft voor de stress die men ondervindt als men in een dergelijke noodsituatie verkeert. Dit betekent dus dat je niet alleen moet proberen uit te zoeken hoe hun tijdsgebruik eruit ziet en wat ze je aanrekenen, maar belangrijker ook is dat je met hen praat om hun klantvriendelijkheid aan te voelen. Want tenslotte is die klantgerichtheid het enige wat echt telt.

Mocht je onverwacht een noodgeval terecht komen en een professionele slotenmaker nodig hebben, bijvoorbeeld in Rotterdam en omstreken, neem dan contact op met een lokale slotenmaker voor 24/7 service.

 www.locksecure.nl

Voor meer info :