Seniorplein
Image default
Webdesign

SiteToGo

Ik ben van plan om een nieuwe website te laten maken voor mijn portfolio, Ik ben nu bezig met mijn hbo-opleiding en ik moet een portfolio website hebben. Zelf weet ik niet goed hoe ik dit moet doen, ik heb het geprobeerd via een programma op internet. Dit zorgde ervoor dat ik een goedkope uitstraling kreeg. Dit gaat natuurlijk niet werken tijdens een sollicitatie daarom wilde ik krijg wat geld gaan uitgeven aan mijn portfolio, aangezien het een belangrijk item is tijdens het solliciteren. Het budget is in dit geval niet zo belangrijk omdat ik er veel profijt van ga hebben.

Zoektocht naar webdesign bureau

Vervolgens heb ik op internet gekeken hoeveel het kosten om een nieuwe website te laten maken die vrij standaard is, maar wel mooi. Tijdens het Googelen op goedkope website laten maken, kwam ik uit bij een bedrijf genaamd SiteToGo. Via hun was het mogelijk op een website voor 450 euro te laten maken. Dit klonk natuurlijk erg interessant omdat de prijs daarvan niet super hoog was. Voor een student is dit alsnog redelijk duur maar ik had het ervoor over. Want het was een erg belangrijk item tijdens mijn sollicitaties. Ik moest goed voor de dag komen bij het eerste gesprek.

Website laten maken

Daarom heb ik contact gelegd met SiteToGo met de vraag of ik graag een goedkope website laten maken kan dat bij jullie? Hun wilde mij graag helpen met mijn portfolio. Het zou ongeveer een weekje duren voordat mijn portfolio klaar zou zijn. Dit was wel alleen als ik de teksten en afbeeldingen op tijd aanleverde, dit had ik niet gedaan. Het was dus niet hun schuld dat de website niet op tijd af was. Over het algemeen ben ik erg blij met de service van SiteToGo en ze hebben mij goed geholpen met de goedkope website!

Kijk voor meer informatie op www.sitetogo.nl. 

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Goede lichtstraat voor een betaalbaar prijs