Seniorplein
Image default
Aanbiedingen

Reizen naar Costa Azahar, Spanje

Aan de Spaanse kust de Costa Azahar is het vrijwel het grootste deel van het jaar vrij zonnig te noemen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en weinig regenval is dit zeker een zeer zacht klimaat.

Het hele jaar kan hier naartoe worden gereisd en MooiCastellon ziet dan ook het hele jaar door nederlanders met campers in de provincie Costa de Azahar.

Vakantie aan de Costa Azahar

Als u met uw neus in de reisboeken zit of op Google zit te speuren naar een geschikte vakantieplaats voor uw gezin denk er dan eens aan om bijvoorbeeld naar Vinaros, Oropesa, Peniscola of Benicasim te gaan. Erg leuke pittoreske badplaatsen, heerlijke op het strand en daarna even lekker een terrasje pikken.

Voor de kinderen is er veel te doen, zo zijn er pretparken en zwembaden in de buurt, zoals Marina D’or een groot amusementspark voor zowel kinderen als volwassenen.

Campings zijn op loopafstand van het strand en zijn zeer betaalbaar. In deze omgeving zijn de prijzen nog niet heel erg gestegen en daarom komen hier ook veel spaanse toeristen uit het binnenland.

De provincie Azahar wordt steeds meer ontdekt door Nederlanders, ook omdat Valencia steeds drukker wordt zijn mensen nieuwsgierig naar de omgeving. Het is aan te raden om eens ten noorden van Valencia de mooie omgeving te ontdekken.

Prachtige Natuur

Voor Natuurliefhebbers is het eveneens fantastisch, want de natuurgebieden zijn op korte afstand. En eveneens schilderachtige dorpjes in de bergen, hier is een serene rust en heeft men nooit haast.

MooiCastellon informeert u over de Costa Azahar en heeft het aanbod Hotels en Campings op de website staan.

 

https://www.mooicastellon.nl