Seniorplein
Image default
Bedrijven

Verlaag uw maandelijkse kosten

Met de diverse mogelijkheden voor de verduurzaming van uw woning, kunt u op vele manieren de maandelijkse kosten verlagen. Wijsmanduurzaam.nl biedt warmtepompen, zonnepanelen en de pellet boiler voor uw huis of bedrijf inclusief installatie.

De warmtepompen die Wijsmanduurzaam.nl in het assortiment heeft zijn zowel de hybride als de volledig elektrische warmtepompen. Deze varianten hebben beiden hun voor- en nadelen. Ook zijn de warmtepompen beschikbaar voor de particulieren en de zakelijke markt. De twee soorten warmtepompen zijn de hybride en de volledig elektrische warmtepomp. Het voordeel van de hybride warmtepomp is dat deze erg gemakkelijk te installeren is. U kunt namelijk uw huidige radiotoren en cv-installatie blijven gebruiken. De hybride warmtepomp werkt samen met de bestaande installatie. Hierbij zorgt de warmtepomp voor de verwarming van de ruimtes en de cv-ketel voor het warme kraanwater.

De volledig elektrische warmtepomp vervangt de cv-ketel. Als u in dit geval ook nog eens zonder gas kookt. Zoals bij een inductieplaat, dan leeft u compleet onafhankelijk van het gas.

Door uw woning of bedrijfspand te verduurzamen, bent u niet alleen goed voor het milieu, maar u zult ook veel geld besparen op uw maandelijkse losten. Dit komt mede omdat de kosten voor fossiele brandstoffen omhoog zullen gaan. Ook heeft Nederland nu als richtlijn om in het jaar 2030 helemaal van het gas te zijn. Daarom is het verstandig om nu al goed voorbereid te zijn, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Met een warmtepomp investeert u, zodat u in de toekomst lagere maandlasten zult hebben.

Een alternatief voor de warmtepomp is de pellet boilet. Een pellet boiler is als het ware een kachel. Dit soort kachel werkt echter alleen op pellets. Dit zijn stukken resthout die heel schoon opbranden.

Wilt u zonnepanelen kopen? Maar u wilt niet meteen in het diepe springen? Kijk op de website wijsmanduurzaam.nl voor meer informatie.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

De juiste auto huren voor jouw bruiloft

SlotenmakerGerard helpt u graag met alle slotenmaker werkzaamheden.

Bewindvoering in Enschede wat is dat?