Seniorplein
Image default
Adverteren

Welke vazen zijn geschikt voor welke bloemen?

Bloemen zijn er in alle soorten en maten, maar dat geld ook voor vazen. Hoe weet je welke bloemen bij welke vaas passen? Bij bloemisten zien de opgemaakte stukjes er altijd zo mooi uit en passen altijd perfect bij de vaas waar ze in zitten. Is hier een bepaald advies voor of gaat het op gevoel? Dit is een vraag die bij veel mensen opkomt bij het kopen van geschikte bloemenvazen. Rond of vierkant, laag of hoog, materialen, de keuzes zijn soms overweldigend. Wij gaan hier graag even op in.

Vazen voor lange bloemen en planten

Lange vloervazen zijn perfect voor lange bloemen en planten. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan bloesemtakken (geweldig voor bijvoorbeeld Pasen) en zonnebloemen of gladiolen. Ook langstelige bloemen, zoals rozen staan perfect in deze bloemenvazen. Dit staat super leuk bij bijvoorbeeld een chique diner voor jouw familie of vrienden. Sfeer op zijn top!

Vazen van kristalglas voor ieder huishouden

Vazen van kristalglas zijn eigenlijk onmisbaar in elk huishouden. Ze passen immers perfect bij bijna elk interieur en afhankelijk van de hoogte en grootte kunnen zij bijna elke bos bloemen tot hun recht laten komen. Vooral weelderige bossen staan geweldig in zo’n vaas. Denk bijvoorbeeld aan lelies, tulpen, hyacinten of anemonen. Diversiteit volop met glazen bloemenvazen. Hebben wij al wat ideetjes opgewekt voor je nieuwste decoratiestuk? Bekijk dan gauw ons assortiment op de webshop van Flowertools. Je bestelt bij ons gewoon gemakkelijk vanuit huis en als je voor drieën bestelt, ontvang je je bestelling al de volgende werkdag in huis. Verzendkosten betaal je alleen bij een bestelling onder de 50 euro, heb je helemaal geen zin om deze kosten te betalen? Dan is er ook de mogelijkheid om je vazen op te halen bij onze locatie in de buurt van Utrecht.

Voor meer info : http://flowertools.nl/vazen/