Seniorplein
Image default
Adverteren

Whisky stenen combineren met whiskey glazen.

Een echte liefhebber van whisky drinkt zijn favoriete drankje op twee manieren. Dit kan gewoon op kamertemperatuur zijn of koud “on the rocks”. Dit “on the rocks” kan je nu heel letterlijk nemen met whisky stenen. De whisky stenen worden gemaakt van lavastenen en kunnen in de vriezer gelegd worden. Na een paar uur is de kou van de vriezer in de whisky stenen getrokken. Het resultaat is dat de stenen ijskoud aanvoelen. Doe de whisky stenen nu in een paar whiskey glazen en je hebt een ijskoud drankje.

Bestel whisky stenen direct met een paar whiskey glazen.

In de Whiskey Glazen Shop kan je de whisky stenen direct meebestellen als je een bestelling plaatst voor een paar whiskey glazen. Jouw favoriete glas wil je natuurlijk niet met ijs vullen, maar met een paar chique stenen. Je kan de whiskey glazen direct combineren met je favoriete drankje. Wil je nou alleen een paar stenen? Dan kan dit ook gewoon. In de shop kan je aangeven per e-mail dat je liever een paar whisky stenen wilt en geen whiskey glazen. Bijvoorbeeld als je al een paar glazen hebt staan. Je kan de stenen dan tegen een gereduceerd tarief mee bestellen. Je betaalt namelijk minder verzendkosten als je alleen stenen nodig hebt.

Whiskey glazen en whisky stenen online bestellen.

Heb je snel een paar whiskey glazen nodig? Geen probleem plaats jouw bestelling gewoon voor 15.00 vandaag. De volgende dag heb je jouw bestelling al in huis. Zorg er wel voor dat je direct betaalt want met een bankoverschrijving doet jouw bestelling er natuurlijk iets langer over.

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl

Gerelateerde artikelen

Verschillende soorten printers

Engels leren op een efficiƫnte manier bij een taaltraining expert

Welke vazen zijn geschikt voor welke bloemen?