Seniorplein
Image default
Bedrijven

Aannemer Nijmegen

Bouwbedrijf P. van Brenk – aannemer in omgeving Nijmegen

Bent u op zoek naar een aannemer die een project in de omgeving van Nijmegen voor u kan realiseren? Zoek dan niet verder en kies voor Bouwbedrijf P. van Brenk! Wij zijn een zeer ervaren aannemersbedrijf dat in de regio van Nijmegen actief is. Zo werken wij ook in steden als Arnhem, Ede en Apeldoorn. Graag zijn we u van dienst door middel van nieuwbouw van uw droomhuis, aanbouw of verbouwingen bij u thuis, of renovatiewerkzaamheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u verder informeren naar onze kosten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-51290795!

Wij realiseren graag uw project!

U kunt Bouwbedrijf P. van Brenk inschakelen voor nieuwbouw, aanbouw, verbouwingen en renovaties. Door voor ons te kiezen geniet u van diverse voordelen:

  • 5 jaar garantie op verborgen gebreken
  • Maar liefst 10 jaar garantie op constructieve gebreken
  • Veel ervaring en deskundigheid
  • Termijnen hoeven pas betaald te worden als deze voltooid zijn
  • Geen risico!

10 Standaard basisontwerpen

Beschikt u al over een ontwerp van het project dat u wilt laten realiseren? Als aannemer in omgeving Nijmegen brengen we deze graag tot werkelijkheid. Indien het ontwerp nog op papier gezet moet worden kunt u indien gewenst gebruik maken van een van onze 10 standaard basisontwerpen. Daar kunnen altijd nog aanpassingen in worden doorgevoerd, zodat u uiteindelijk echt tevreden bent met het ontwerp.

Vraag gerust om een prijsopgave op maat

Zoekt u naar een aannemer in omgeving Nijmegen voor de realisatie van uw project? Bouwbedrijf P. van Brenk is u graag van dienst. Neem gerust contact op om advies in te winnen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bel daarvoor naar 06-51290795 of neem contact op via het online contactformulier.

 

Voor meer info : https://www.bouwbedrijfpvanbrenk.nl